2777
2789

دختر دوستم دیروز به مادرش گفته می‌ره تولد دوستش دختر و پسر هستن ..دوستم هم گفته برو ولی اگر شب موندن نمون دخترش گفته باشه اگر دیدم فضا مناسب نیست برمی‌گردم آخه می‌خوان تا صبح مافیا و تخته بازی کنن و ...دوستم هم گفته من دوست ندارم شب بمونی ولی بهت اعتماد میکنم ..

بعد چند ساعت متوجه شده مکان تولد خارج شهر تو ویلا بوده و به مادرش دروغ گفته ...دوستم هم زنگ زده به دخترش با داد و بیداد که از اعتماد من سواستفاده کردی چرا رفتی خارج شهر برگرد ...دخترش هم گفته دوستام برنمی‌گردن من تنها چطور برگردم و بحثشون شده ...

به نظرتون برخورد درست با این دختر چی هست ؟؟؟راه درست یا تجربه ای اگر دارین ؟؟چرا دروغ گفته ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بچه هاتون پای ماهواره و اینستا بزرگ میشن و از پدر و مادر درس زندگی و ایمان و تعهد و وفا و... رو یاد نمیگیرن و از بچگی برهنه میفرستن خیابون درکی از حیا و نجابتندارن منتظر نی نی تو دل دختراشونم باشن 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

دختر بزرگ منظورت چند سالست؟؟؟ 

اگه زیر 18هست ک مادر خیلی اشتباه کرده لوکیشن نگرفته!!!! 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

وقتی بچه هاتون پای ماهواره و اینستا بزرگ میشن و از پدر و مادر درس زندگی و ایمان و تعهد و وفا و... رو ...

چقدر راحت آدما رو قضاوت میکنی مطمئن نباش شیوه ی شما فقط درسته بقیه اشتباه می‌کنند یه روزی‌چشم باز میکنی و میبینی چقدر زمین گرده

من که مادر نیستم ولی قطعا اگه یه روزی دختر دار شم هرگز اجازه نمیدم قبل ۱۸ سالگی مهمونی مختلط بره وقتی هیچ شناختی از ادمای اونجا ندارم من به دخترم اعتماد دارم ولی به بچه های اونجا نه!

این خیلی نکته مهمیه که متاسفانه همه فراموش میکنن

بهتره با مشاور صحبت کنین و فورا لوکیشن بخوان بفرسته براشون که برن دنبالش 

اشتباه اصلی فکر میکنم به خونواده مربوطه

خارج شهر با داخل شهر چه تفاوتی داره وقتی قرار بره یه مهمونی مختلط 

دیگه دوستت حق داد و بیداد نداره چون میدونست قرار دخترش چجور مهمونی بره 

ناراحت شدن و قبل اجازه دادن باید میشد الان هیچ راهی باقی نمونده 

وقتی بچه هاتون پای ماهواره و اینستا بزرگ میشن و از پدر و مادر درس زندگی و ایمان و تعهد و وفا و... رو ...

امضات رو بردار کسی به جای صلوات فحش نفرسته یکوقت با این نظرات مزخرف و داغونتون که معلوم نیست تو کدوم محیط بزرگ شدی!

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

این چه حرفیه آخه ؟؟؟از کجا میدونی ندیده قضاوت میکنی؟؟من بارها دخترایی دیدم خانواده متعصب مذهبی داشتن پدر مادر روحشم خبر نداره کجا میره