2777
2789

خیابان بیست متری شهید بهشتی خیابان صفائیه خیابان بوعلی  چی میخوای بخری بگو تاکمکت کنم؟

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیفو کفش صفائیه خوبه و پاساژ حجت تو باز بزگ 

مانتو بیست متری صفائیه بوعلی پاساژ الغدیر هم توبازاره بدنیس

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍
همه اينارو لباساشو حفظم امسال چيزه قشنگي نيومده

من دیروز بازار بودم هنوز جنس عید نیومده فکرشو بکنننن ماهم تصمیم گرفتیم بریم تهران خرید کنیم

مانتو و کفش براخودم کت شلوار پیرهن و اینام برا شوهرن

برو بیست متری پس

من دیروز بازار بودم هنوز جنس عید نیومده فکرشو بکنننن ماهم تصمیم گرفتیم بریم تهران خرید کنیم

منم تصميم گرفتم نخرم

پارسال رفتم تهران واي كه چقدر شلوغ بودن پاساژا اصلا دم عيد افتضاح بود ديكه گفتم اهراي فروردين ميخرم