2777
2789
عنوان

یه اقاییه که

373 بازدید | 22 پست

دفعه سومه تاپیک میزنم و نمیاد

افتاده دنبالم

میدونه متاهلم

چن ماهه گیر داده

هرروز از جلو مغازش مجبورم رد بشم

چیکار کنم 

میترسم دردسر شه

دیروز زدم ب سیم اخر و فا ک نشونش دادم😐

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میدونه متاهلی

خودم علنا بهش گفتم

فک کردم اگ بگم میفهمه و عذر خاهی میکنه و میره

نمیدونستم وقیحتر میشه

از اون ور خیابون رد شو که جلوی مغازش رد نشی

از جایی ک رد میشم همه نمایشگاهی ماشینن

طرف مغازه این فقط دوتا نمایشگاهه

بقیش پارکه

مجبورم از تو پارک برم

شوهرت منطقی 

یا اینکه از این آدمایی که زود از کوره درمیرن و متوجه نیستن 

اگر منطقی بهش بگو 

اگرنه که بگرد دنبال یکی دیگ بره ادبش کنه پدری ،برادری  ،جلو مغازشم که مجبوری میگی رد بشم 

خودم علنا بهش گفتمفک کردم اگ بگم میفهمه و عذر خاهی میکنه و میرهنمیدونستم وقیحتر میشه

خوب اشتباه کردی الان فکر میکنه اگه شوهر نداشتی بدت نمیومد ازش!!لابد اونم گفته عیب نداری منم زن دازم.این جور وقتا یاطرف همکلام نشید 

من در همون لحظه اول فاک میدم واقعا حوصله و اخلاق و اعصاب ندارم و بعدم تکرار کنه شکمشو پاره میکنم با روده هاش اویزونش میکنم

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟