2777
2789
عنوان

مادرشوهرمم

459 بازدید | 12 پست

شوهرم به خاطر اینکه خانوادش به من بی احترامی کردن باهاشون دعوا کرد همشون رو بلاک کردیم خدا هرچی مادر شوهره بد هست رو لعنت کنه

هنوزم چشمای تو،مثه شبای پرستاره‌ست:))کاش یروزی منم تیکر بارداری بزنم ،بچها دعا ‌کنید منم بچه دار بشم منم مامان بشم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنت ب شوهرتتتت شوهرتو طلا بگیرش

قربان شما🥰🥰😍

هنوزم چشمای تو،مثه شبای پرستاره‌ست:))کاش یروزی منم تیکر بارداری بزنم ،بچها دعا ‌کنید منم بچه دار بشم منم مامان بشم:)

والا به من بی احترامی هم بکنن شوهرم میگه عروس باید زبونش کوتاه باشه

شوهرت  رو با حرفات خام کن

اکثرا بچه ننه هستن

اره خودمم زیاد دیدم شکر خدا اینطور نیست ایشالا برا همه بچه ننه نباشه 

والا به من بی احترامی هم بکنن شوهرم میگه عروس باید زبونش کوتاه باشه

وای چه بد

با شوهرت خوب باش با حرفات رامش کن

شوهر منم بدجور جوابشونو میده جرات ندارن زر زر بزنن نخصوصا مادرش یبار شوهرم بهش گفت ب تو ربطی نداره

خدایی آدم اونوقت حس غرور میکنه😂😂😂