2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی باهام دشمنه

358 بازدید | 14 پست

بچه ها نامزدم احساس میکنم از من خوشش نمیاد با وجود اینکه من دانشجویم و حتی برای مصاحبه فرهنگیان دعوت شدم دیشب بهم میگه نمیخاد بری تو رو رد میکنن یا من همیشه دوش میگیرم و کلی ادکلن دارم حوری ک بقیه اسماشونو میپرسن  ولی میگه بو میدی یا میگه چاقی با وجود اینکه قدم ۱۶۷ وزنم ۶۰ خیلی متناسب دیشب با خواهرش میخاستیم بریم بیرون با ماشین ب خواهرش میگه ماشینو بهش ندی با وجود اینکه گواهینامه دارم و ماشین بابام همیشه دستمع

جدا شو ازش بدتر میشه دراینده

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

می‌خواییش برای چی؟

همین الان بزارش کنار تا یه بچه نداشته تو بغلت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همچین آدمی میخوای ازدواج کنی؟

اونایی که اولش طرف رو روی سرشون میذارن اخرش دیدنیه وای به حال این آقا که از اول شعور نداره

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

اگه ۱۶۷ و وزن ۶۰ باشی که مدلی هستی برا خودت خخخ

ولی هم هیکلت خوبه و هم با سواد و کمالاتی چون به خودتم میرسی

باید از خداشم باشه

خودش مگه چطوریه که انقد ایراد میگیره؟!

و در من منی ماند که در شوق هیچ ندارد...

نه قبل ازدواج این نبود چن دفعه رفتن و اومدن ۳ ماه حتی باهم رفت و آمد داشتیم و آشنا شدیم

خب دیگه ب این سنتی میگن

دوست باشی میشه مدرن

مشخصه ادم بد دلیه و دوستت نداره و اونم احتمالا دوس نداشته ازدواج کنه الان عصبیه

توی تاپیک قبلیت دیدم نوشتی شرایط طلاق نداری

مصاحبه رو خوب بده قبول شو حقوق میگیری

ازین جدا شو

تا با ی بچه تو بغلت

🤍