یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا یه پسری یکساله چند وقت یه بار میومد پیام میداد من محلش نمیذاشتم بعد واس جنگ بهش پیام دادم دوتا ویس داد ک من دوست دارمو فلان من بحثو کشش دادم ک بفهمه و یمونه آخرین پی ام منو فقط ریکشن گذاشت و رفت ینی اسکلن
شاید یه مرض ذهنی دارن که از لحاظ روانی ارضاشون میکنه وقتی فکر کنن دختری که بهشون محل نمیده رو شبا آره...!!! 🫤🫤
زهره هستم🧚🏻♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربونتر از این حرفام دوست عزیز 🚫
زهره هستم🧚🏻♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربونتر از این حرفام دوست عزیز 🚫