2777
2789

من واقعا کمبود توجه و‌محبت دارم  از سمت شوهرم جوری که با همه خوبه بگو‌بخنده ولی من انگار یه تیکه وسایلم هرگز منو نمیبینه نمیشنوه اهمیت نمیده محبت نمیکنه جوری حرف زشت و دو‌پهلو میرنه بد نگاهم میکنه عصبیم میکنه آتیشم میزنه وقتی اعتراض هم بکنم میشم بد داستان و کلا کاسه کوزه میشکنه سرم و تا چند روز حالم خراب نیشه و گریه میکنم و عصبی و‌ناراحت میشم من خیلی بدبختم کوچکترین خق طبیعی من که باهام فقط ۵ دقیقه خرف بزن نمیزنه دیگه بقیه چیزا بماند، انگار خدمتکارشم حرف هم‌میرنم صد تا فش میده صبح آخر بهش گفتم بهم گفت تو همیشه اخمهات ت‌و همه ، متاسفانه نمیبینه دلیل اخمای تو هم من خودشه

من واقعا مستاصلم به هرکی بگم نمیفهمن منو حق هم دارن اااانقدر همه بدبختی دارن این روزا وقت ندارن به من گوش بدن 

من فقط مناظرم زودتر بمیرم  خلاص شم ازین همه اندوه و غم و‌گریه و عذاب که میکشم

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی بهش نیاز داشته باشی ازت دورتر میشه یکم سعی کن خودتو خوشحال کنی وفکرکنی وجود نداره به زور نمیشه محبت خرید ولی تو گل باش زنبور خودش پیداش میشه تو وقتی آروم وشاد باشی از درون اونم بهت نزدیک میشه

لایک نکن

اولا برین مشاوره یا بارها در مورد این موضوع حرف بزن باهاش ک درست یشه ،و دردودل کردن فقط ب مشکلاتت زیاد میشن کم ن ،حالا مجازی عیب نداره ولی واقعی با کسی درددل نکن ب هیچ وجه

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :