2777
2789

من خیلی خیلی سخت گیرم ، خیلی رو ظاهر پارتنرم حساسم و همیشه مد نظرم بود ک با ی ادم قد بلند و خوشچهره و .... 

ولی با خیلی ادما صحبت کردم ، ادم قد بلند خوشتیپ خوش چهره معمولی و ... و بخاطر اینکه یا شخصیتشونو دوست نداشتم یا نتونستم باهاشون ارتباط صمیمانه و رفیق بودن بگیرم رد کردم.  بعد اون موقع با اینکه ظاهر خیلی برام مهمه هنوز  انگار شخصیت و شدت علاقه طرف بیشتر برام اولویته. 

حالا یکی از اشناهای دورمون ک چند ماهییه خیلی نسبی و کم با هم در ارتبلطیم یهو گفت میخام بیام خاستگاری. اصلاااا نمیخاستمش چون ظاهرش معمولیییی بود  ولی ی قرار بیرون همو دیدیم  و نمیدونم چرا خییییلی به دلم نشسته 🥺 

یک هفته گذشته فعلا که شخصیتش توجهش علاقه ای ک بهم نشون میده و ... همه عالیه و هر لحظه هم ک من بگم میاد خاستگاری. 

نمیدونم چیکار کنم ظاهرش خیلی معمولیه میترسم از خودم میترسم بعدا پشیمون بشم چون من همچنان ظاهر برام مهمه ولی نمیدونم چرا این بار ویژگی های این پسر یه کم برام اولویت پیدا کرده برا اولین بار ..... 

کاربری دست دو نفره .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چهره زیبا به مروز عادی میشه 

ولی چهره زشت هرگز معمولی نمیشه

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

مردای زیبا بخاطر زیبائیشون دائما از طرف دخترهای مختلف بهشون پیشنهاد داده میشه و معمولن نمیتونن جلوی هوس ایستادگی کنن و خیانت میکنن،

توی جامعه زیادن میتونی ببینی،،،بنظر من مرد فقط به دل بشینه وگرنه زیبایی مرد خیلی خطرناکه برای زندکی زناشویی

به نظر من تهش اینجوری میشه

تو زندگی هزار جور اتفاق میفته وهمیشه همه رفتارهاش بر وفق مراد شما نخاهد بود.بعد از اون کم کم قیافه ش هم برات مهمه میشه وهر روز به خودت کاش این اتنخابو نکردم

ظاهر و قیافه در حد متوسط باشه کافیه 

یه مدت با یه پسره رل بودم 

خیلی معمولی بود ولی خودشو خیلی خوشگل تصور می‌کرد 

دو زار پول نداشتا 

توی اون محیط عمومی شده بود 

هر خانمی دنبال تنوع و رابطه ی جن سی بود 

به این پیام میداد 

اینم هوا برداشته بود که آره چون خوشگلم همه منو میخان 

پس اخلاق ،تعهد و ذات مهمتره