2777
2789
عنوان

کیا عقد عروسیتون با هم بود

161 بازدید | 9 پست

بجز عقدو عروسی  دیگه جشن دیگه ای مداشتید ؟ 

برای من همینو میخوان بگیرن جشن دیگه ای اول گفتن داریم بعد گفتن نداریم خیلی ناراحتم

مثلا میشه عقد قبل عروسی یه لباس دیگه پوشید؟

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈

ما رسم داریم جشن عقد با دختره عروسی با پسر . معمولا هم جشن عقد فقط بزرگترا هستن مفصل نیست . توی فامیلامون فقط یکی دیدم که یه دونه جشن عقد گرفتن تالار بود ولی ساده به جاش خانواده داماد کمک کردن به زوج یه خونه کوچیک خریدن براشون . به نظرم کار درستی بود . 

در شرایط گرونی امروز هم واقعا یه جشن کافیه بیشتر از اون خرج الکیه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ما رسم داریم جشن عقد با دختره عروسی با پسر . معمولا هم جشن عقد فقط بزرگترا هستن مفصل نیست . توی فامی ...

خیلی دوست داشتم جشن عقد داشته باشم 

خوده خاتواده داماد گفتن میگیریم الان زدن زیرش 

اره دارن خونمونو بازسازی میکنن

فقط عقد محضری ساده داشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند روز پیش تو اینستا یکیو دیدم بله برون جشن عقد وعروسیش تو یه روز بود.خودش لباس عروس داشت کلا.

ولی خنچه اوردن براش وهمه کارهای عقد رو هم انجام دادن سمت شب هم بزن بکوب وعروسی

خدایا امیدم به خودته

من چند روز پیش تو اینستا یکیو دیدم بله برون جشن عقد وعروسیش تو یه روز بود.خودش لباس عروس داشت کلا.ول ...

نه بابا خنچه نمیارن که همون مثل عروسی بزن و بکوب 

بعد قبلش هم دو سال عقده که کیک میدن فکنم 

حالا من میخوام تو این دو ساعت قبلش یه لباس دیگه بموشم میشه؟ 

اون عروس لباسش یکی بود ؟

من خودم بخوام ازدواج کنم یکدونه مجلس بیشتر نمی‌گیرم. این هفته عقد دوستمه اونا هم همین کارو میکنن میرن محضر بعد یک جشن کوچیک تو خونه ی عروس با شام فقط اقوام خیلی نزدیک. عروسی هم یکی دوسال دیکه با مراسم میگیرن.

من خودم بخوام ازدواج کنم یکدونه مجلس بیشتر نمی‌گیرم. این هفته عقد دوستمه اونا هم همین کارو میکنن میر ...

دوست من ۳ تا مراسم گرفت 

بله برون و عقد و عروسی 

دوست من ۳ تا مراسم گرفت بله برون و عقد و عروسی

خواهر منم همینجوری گرفت  ولی به نظر من اصراف و الکیه.بدون مجلس خوب نیست ولی یک مجلس کافیه حالا من خودم شاغلم خودم تنهایی میتونم خرج مراسمو بدم ولی ترجیح میدم همونو برم یک سفر یا برای پیشرفت زندگیم‌ تا شام بدم به مردم. 

خواهر منم همینجوری گرفت ولی به نظر من اصراف و الکیه.بدون مجلس خوب نیست ولی یک مجلس کافیه حالا من خو ...

بنظرم اون ارزشی که خانواده داماد میزارن خیلی خوبه متاسفانه خانواده شوهرم من ب شدت خسیسن ولی مهربون