2777
2789
عنوان

این چه خانواده داغون که من دارم

1297 بازدید | 13 پست

جریان تو تاپینگ قبلی گفتم 

خواهرم ۲۰سالشه تا الان هیچ ارتباطی با پسر نداشته  یه خاستگار داغون داشت سنتی امده بود 

یه مدت انگستر بهش دادن از چند جا شنیدم 

پسره شره انواع دعوا داشته اسلخه اسید و ... با هیچ کدوم از اعضا خانواده ارتباط نداره نه عمو نه دایی سر میراث داعوا کرده عمو هاش انگشت این بریدن اینم با اسید گرفته دستش تهذبد کرده 

اینا رو که شنیدم داد بیداد حق ندارین بدین بهش 

ولی خانواده من پول چشمشون کور کرده اینقدر تو گوش خواهرم خوندن خام شد 

پسره نه که خوش سر زبون بود خام احساسات شد 

ولی من دلم نیومد بیخیال بشم اینقدر پا فشاری کرد نامزذی بهم زد 

مدتی که بهم خورد اخم تخم خانوادم تمومی نداشت مدام تیکه مینداختن بهم جلو شوهرم بخت خواهرت بهم زدی پس فردا شوهر ندار داشت مثل خودت عذاب وجدان نمیگیری شاید پسره بعد ازدواج اروم میشد اینا 

منم دیگه تصمیم گرفتم نرم خونه پدرم تو این دو هفته که نرفتم دوباره امده خاستگاریش عقدش کردم به من نگفتن🥲دلم خیلی خیلی خیلی شکست 

درسته خواهرت سنش کمه ولی چندان هم بچه نبوده

خودش بالاخره انتخاب کرده دیگه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ول کن دیگه تو تلاشتو کردی  زندگی هرکی بخودش مربوطه

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

تو مطمئنی پسره بده؟؟

در موردش از ادم مطمئن تحقیق کردین؟

بهرمادرت بگو خاستگار خیلی مهم نیست طلاق خیلی بدتر از بی شوهریه.. مجبورس همه چیزتو بزاری کنار تا فقط بتونی ازش طلاق بگیری

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

عزیزم شما دیگه تلاشتو کردی 

هرکی که میتونستی کردی 

واقعا دلم میخواست یه خواهر مهربون مثل شما داشتم ولی متاسفانه خواهر ندارم. 

به هرحال شما خودتو ناراحت نکن. 

ان شاء الله که عاقبت خواهرتون به خیر باشه و خوشبخت بشن. 

شمام براش دعا کن نذر کن ان شاءالله که اونطور که میگن نباشه و پسره با خواهرتون خوب باشه و زندگیشون خوب پیش بره. 

به هرحال شاید خواهرتونم راضی بوده وگرنه خودشوم باید ممانعت میکرد زیر بار نمیرفت

کلا با همچین آدمی مباید ارتباط داشت براتون شر میشه

فاصله بگیر از همه شون

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم