2777
2789
عنوان

کیا برای جیش گرفتن بچشون عجله نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 18 پست
خب بچه ها فرق میکنن باهم من یکساله که شروع کردم بی فایده هست میگم بهمن می‌ره چهار سال عجله ندارم ...

کلا عصبی هستی 

حوصله نداری نظر خواهی نکن

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جور راحتی عزیزم وقتی فقط حرف خودتو قبول داری چرا از بقیه نظر میخوای؟؟؟ بزار همون جوری بمونه. در ض ...

تو جای منی که میگی سختمه الان دیدی من شروع کردم با نکردم که میگی سختمه شاید شما هم از لحاظ خرید پوشک سختته 

نظر تو گفتی منم جواب دادم چرا میگی قبول نداری شما هم حرف منم قبول نداری من باید قبول داشته باشم 

شما عین همون کاربر هستی که می‌گفت یک‌سالگی بچم جیش پیشو گفت یعنی چرت واقعا بعد شروع کردن به مسخره کردن بچه سه چهار سال ک هنوز جیششو چرا نمیگه جایزه قرار نیست بدن سر زود گرفتن پوشک ک مقایسه کنیم بچه ها رو باهم 

کلا عصبی هستی حوصله نداری نظر خواهی نکن

فکر نمیکنم با تو اصلا بحثی کرده باشم یا اینکه شما او زحمت خرید و عوض کردن پوشک افتاده باشی ک اینطور میگی برو به همون سن کم بچتو بگیر کسی قضاوت نکن

من گفتم ۲سالگی از شیر بگیرمش ۱ماه بعدش از پوشک

دختر من شیر تا دوسال خورد خیلی راحت بعدش گرفتم اذیت نشد اما پوشک همکاری نمیکنه زود نمیتونم بگیرم 

بچه ها باهم فرق دارن بوده کسی هم که بچش تا چهار سال شیر میخوره عجیب نیست اصلا 

یکی تو شیر خوردن راحت میشه گرفت یکی پوشک گرفتن یا برعکس میگم همه بچه‌ها ک مثل هم نیستن که بشه مقایسه کرد