2777
2789

یعنی حرف دیگران براشون مهم نبود که بچه چقدر داره بزرگ میشه یا چرا پوشک می‌کنی 

حس میکنم دختر من آمادگی نداره داره می‌ره چهار سال اما بازیگوشه یا تنبلی می‌کنه با جایزه هم دیگه فایده نداره 

کارگاه آموزش پوشک میگه باید خودش بدش بیاد و بگه یا آمادگی پیدا کنه و اعلام کنه ربطی به سن نداره 

درسته نباید عجله کرد اما خیلی هم نباید بی خیال بود بچه معلومه که بازیگوشه و علاقمند نیست خیلی هاشون تا سن مدرسه هم امادگی نشون نمیدن شما هم دل به کار ندی بعدا سخت میشه مستقل شدن بچه در این مورد خیلی مهمه. اونی که میگن عجله نکن و به بچه فشار نیار برای سن خیلی کمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

4 سال دیگه باید از پوشک گرفته بشه عزیزم

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
درسته نباید عجله کرد اما خیلی هم نباید بی خیال بود بچه معلومه که بازیگوشه و علاقمند نیست خیلی هاشون ...

از لحاظ روحی روانی میگن نباید عجله کرد چون شب ادراری دارن بعضی بچه ها نه از لحاظ اینکه وای الان پوشک گرونه یا بقیه میگن بچه ات دیگه خرس شدع 

از لحاظ روحی روانی میگن نباید عجله کرد چون شب ادراری دارن بعضی بچه ها نه از لحاظ اینکه وای الان پوشک ...

عزیزم شما باید تلاشت و چند برابر کنی از لخاظ روحی روانی برای سن ۲ ساله نه ۴ سال .ببخشیدا این میشه دوستی خاله خرسه . باید همه تمرکزتو بذاری رو این مسئله روش های مختلف و امتحان کنی . اصلا خود بچه هم گناه داره دیگه هر‌چی دیرتر بشه سخت تر میشه

درسته نباید عجله کرد اما خیلی هم نباید بی خیال بود بچه معلومه که بازیگوشه و علاقمند نیست خیلی هاشون ...

بچه من الان ۲۱ ماهشه بنظرت کی بگیرم؟

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

بچه من الان ۲۱ ماهشه کی بگیرم بنظرت

بچه من الان ۲۱ ماهشه بنظرت کی بگیرم؟

عزیزم بچه با بچه فرق میکنه اصولا بعد سه سال دیگه استارت و میزنن بعضیا زودتر بعضیا دیرتر. یکم ممارست و صبر میخواد قطعا سختی داره بچه خطا داره مخصوصا شبا اما باید صبر داشته باشی و با دوبار خطا نگی‌ولش‌کن باشه بعدا اینم یک مرحله گذره دیگه

عزیزم شما باید تلاشت و چند برابر کنی از لخاظ روحی روانی برای سن ۲ ساله نه ۴ سال .ببخشیدا این میشه دو ...

بچه زمانی گناه داره ک زود بخوای بگیرید اتفاقا بخوای به زور تخت فشار بزاری بده شما خودت داری میگی دیگه بچه دوسال نه چهار سال مگه همه بچه ها مثل هم هستن ک من بچه ی خودمو مقایسه کنم که چون فلانی دوسالگی گفته چهار سال دیره شما بیشتر با سن مقایسه می‌کنی تا چیزای دیگه و هم اینکه چون فلانی دوساله بوده جیشو گفته خب بقیه بچه ها هم همینطور باید باشند دلسوز تر از من ک برای بچم نیستی که میگی گناه داره 

گناه زمانی داره که من به زور بگیرمش و اعصاب روانش بهم بخوره و وحشت کنه بدون آمادگی تلاش هم هرمادری می‌کنه حتی از گفتع دیگران بیشتر 

یکی بود می‌گفت مادرش آنقدر زود گرفتش با کتک ک مشکل پیدا کرده بود هم از لحاظ شب ادراری هم روحی روانی حالا بازم بیام مقایسه کنم فقط از لحاظ سن نه چیزای دیگه مگه همه بچه ها مثل هم هستن 

این وسط تازه مادر هم مشکل وسواس ممکن پیدا کنه نمونش مادر خودم سر خواهرم آنقدر جوش کرد جیش کرد تو خونه ک هنوز که هنوز مشکل اعصاب داره و وسواس داره به نجس پاکی الان خواهرم ۲۲ سالشه اون زمان جیششو گفت تمام شد رفت اما مادرم هنوز که هنوز مشکل وسواس و اعصاب داره عین خوره میفته. ب جونش خدا سر کسی نیاره وسواس از هر نوعیش بده 

بچه زمانی گناه داره ک زود بخوای بگیرید اتفاقا بخوای به زور تخت فشار بزاری بده شما خودت داری میگی دیگ ...

هر جور راحتی عزیزم وقتی فقط حرف خودتو قبول داری چرا از بقیه نظر میخوای؟؟؟ بزار همون جوری بمونه. در ضمن شما ۱۰ سالگی هم بچه رو از پوشک بگیری باز خطا داره کتک و وسواس هم لازم نداره صبوری میخواد ومهربونی و استمرار. شما خودتت سختته میاندازی گردن یچه بدبخت. موفق باشی

من دخترم سه سال و خورده ای داشت چهار سال دیگه از عجله گذشته 😃ببرش مشاوره میتونه کمکش کنه

خب بچه ها فرق میکنن باهم من یکساله که  شروع کردم بی فایده هست  میگم بهمن می‌ره چهار سال 

عجله ندارم  بنظرم اصلا خنده دار نیست میخندی حوصله ندارم مشکل اعصاب پیدا کنه هم خودم هم اون چون دیدم بعضیا رو هم مادر هم بچه مشکل پیدا کردن سر زود گرفتن 

عزیزم بچه با بچه فرق میکنه اصولا بعد سه سال دیگه استارت و میزنن بعضیا زودتر بعضیا دیرتر. یکم ممارست ...

من گفتم ۲سالگی از شیر بگیرمش ۱ماه بعدش از پوشک