بچه زمانی گناه داره ک زود بخوای بگیرید اتفاقا بخوای به زور تخت فشار بزاری بده شما خودت داری میگی دیگه بچه دوسال نه چهار سال مگه همه بچه ها مثل هم هستن ک من بچه ی خودمو مقایسه کنم که چون فلانی دوسالگی گفته چهار سال دیره شما بیشتر با سن مقایسه میکنی تا چیزای دیگه و هم اینکه چون فلانی دوساله بوده جیشو گفته خب بقیه بچه ها هم همینطور باید باشند دلسوز تر از من ک برای بچم نیستی که میگی گناه داره
گناه زمانی داره که من به زور بگیرمش و اعصاب روانش بهم بخوره و وحشت کنه بدون آمادگی تلاش هم هرمادری میکنه حتی از گفتع دیگران بیشتر
یکی بود میگفت مادرش آنقدر زود گرفتش با کتک ک مشکل پیدا کرده بود هم از لحاظ شب ادراری هم روحی روانی حالا بازم بیام مقایسه کنم فقط از لحاظ سن نه چیزای دیگه مگه همه بچه ها مثل هم هستن
این وسط تازه مادر هم مشکل وسواس ممکن پیدا کنه نمونش مادر خودم سر خواهرم آنقدر جوش کرد جیش کرد تو خونه ک هنوز که هنوز مشکل اعصاب داره و وسواس داره به نجس پاکی الان خواهرم ۲۲ سالشه اون زمان جیششو گفت تمام شد رفت اما مادرم هنوز که هنوز مشکل وسواس و اعصاب داره عین خوره میفته. ب جونش خدا سر کسی نیاره وسواس از هر نوعیش بده