2777
2789

بحثمون شدبهش گفتم من تموم وقتم داره بابچه بزرگ کردن میگذره این همه دارم اذیت میشم  توام توانموگذاشتم ولی هیچ نتیجه مثبتی ازش نمیبینم بقیه میگن بچه هالاغرن خوب بزرگشون نکردی توام که بااین سختی حتی یه وعده غذاتکراری جلوت نمیزارم وقتی که خوشمزس چیزی وقتیم که دوس نداری میگی نمکش کمه ترشیش زیاده نرم شده ومن عقده یذره محبت وتوجه گرفتم توحداقل اگه شبانه روز داری کارمیکنی پولشومیگیری باهاش ماشین میخری زمین میخری بعدگفت خب توام سوارهمون ماشین میشی تاحالا این ماشنوسوارشده بودی گفتم آره ولی وقت نداری نمیخای باهاش تاسرکوچه بریم فک میکنی ینفرپرایدداشته باشه باهاش بره مسافرت وگردش خانومش خوشحال تره یااگه ماشین خارجی داشته باشه وفوقش باهاش تاسرخیابون بره بعدعصابم خورد شدگفتم دوستم بایه ماشین عادی همش مسافرت واین ور اون ورن ماچه الان چه قبلا کجاباهم رفتیم واقعافک میکنی کدوممون خوشبخت تریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما هیچوقت از درون زندگی بقیه خبر نداریم

درکت میکنم خیلی سخته که آدم بهش توجه نشه اما خب با شوهرت منطقی حرف بزن ببین مشکلش چیه به قول خودش اون اگه کار میکنه چیزی میخره واسه اینه که شما زندگیتون راحت تر باشه الان شرایط برای همه مردا سخت شده

بچه هات رو هم ببر دکتر تغذیه درست میشه بخاطر حرف مردم خودتو خرص نده،اینا همونایین که اگه بچه هات ی خورده وزن داشتن میگفتن وای چاق شدن فلان و بهمان شذن

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

حقش بود و کمم نیاورد گفت من همه زندگی اون دوستت ومیتونم بخرم منم گفتم حرف من این کدوممون خوشحال تریم

کل حرف رو با مقایسه با دوستتون منحرف و خراب کردید

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

حرفت خوب بود گرچه میتونستی بهتر بگی ولی آخرش واقعا خراب کردی مقایسه افت خوشبختیه عزیزم 

شما از ظاهر زندگی هیچکی خبر نداری 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕