2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه چیز هاخیررربه فاصله دندونا چیکاردارن اخه؟! 😑

عمم میگفت تو ظاهر تاثیر داره 

کلی ناراحتم کرد امروز

واقعا پول همه جا تاثیر داره😭صد میلیون از کجا بیارم ارتودنسی کنم تخه

عمم میگفت تو ظاهر تاثیر داره کلی ناراحتم کرد امروزواقعا پول همه جا تاثیر داره😭صد میلیون از کجا بیار ...

من شنیدم زیبایی تاثیر داره

ولی فاصله بین دندون چیزی نبوده که تو بخوای انتخاب کنی.. 

تو که نخواستی اینجوری بشه

مثل رنگ پگست فکر کن یکی پوستش گندومی

بیخیال تمرکزت بذار رو استعداد و توانایی

اونکه تورو جلو می بره ✌️

عمم میگفت تو ظاهر تاثیر داره کلی ناراحتم کرد امروزواقعا پول همه جا تاثیر داره😭صد میلیون از کجا بیار ...

والا معلمای ما شبیه شیر تعزیه بودن ی دندون ک چیزی نیست

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
عزیزم خنده داره؟در حالی که من دارم گریه میکنم بخاطر نداری و ممکنه تنها شانسم رو از دست بدم شما میخند ...

عزیزم دقت کنی کنارشم پوکر هست 

اصلا این مسائل مهم نیستن چیکار ب دندونات داره به حواشی توجه نکن

چه عمه بخلی داری

نه اصلا ظاهر اهمیت نداره نگران نباش 

اینجوری گفته اعتماد بنفس تو بهم بریزه 

و در من منی ماند که در شوق هیچ ندارد...