2777
2789
عزیزم با این افکار خودتو اذیت نکن اینمهه نوزاد وسالمند ومریض تو کشور هست اولا که هیچ اتفاقی نمیفته و ...

این جا ما از جنگ خبر نیست ولی حال مردم می فهمم  ولی هیچ حال من نمیفهمم خیلی سخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی به خاطر همون دارو به نظرت مشکلم چی

داروهایی مثل لتروزول و آمپول های اچ ام جی و سئوال اف و... باعث رشد غیرطبیعی تخمک میشن یعنی اون تخمک اونا باعث رشد میشن اکثرا مشکل کروموزومی داره و مشکل داره واسه همون بارداری پوچ میشه

[QUOTE=385575301]تنبلی تخمدان داری؟  اکه تنبلی داری رژیم و پیاده روی خیلی  دکتر قبلی می گفتم تنبل داری ولی این دکتر الان می رم پیشش گفت تنبل نداری ولی اصلاح سبک شروع کن من الان چند ما ه رژیم ۱۰ کیلو کم کردم الان دیگه این جوری شده

داروهایی مثل لتروزول و آمپول های اچ ام جی و سئوال اف و... باعث رشد غیرطبیعی تخمک میشن یعنی اون تخمک ...

میگم شاید تخمک ضیف ولی دکتر همون اول ازمایش نوشت گفت تنبلی تخمدان نداری داخل این ازمایش معلوم میشه تخمک ضیف 

این جا خبر هیچ نیست ولی من بعد ده سال چشم انتظاری سخت برام حالم خوب نیست دگه کشش ندارم

چیبگم شما خودت اگ اون نوزاد بودی دوست داشتی الان ب دنیا بیای تو این اوضاع و تو این کشور و مهم تر از همه این خانواده یعنی شما که میخوای ایا همسر تون مناسب میدونید برای پدر بچه بودن 

من اینارو میگم چون خودم تو خانواده خوب و شرایط خوبی ب دنیا نیومدم و تمام زندگیم زجر کشیدم و کاملا خانوادم مقصر میدونم نمیخوام بچه شما مثل من بشه اگ واقعا فکر میکنید درسته موفق باشید ♥️