2777
2789
چه کاری می کنی شما مثلا تو این شرایط می شه رمان خوند ؟ یا کتاب خوند‌

دقیقا

کتاب خوندم

نقاشی نیمه کاره داشتم اون رو تموم کردم

با داداش کوچیکه بازی کردم

کمک مادرم کردم

مدل موهای مختلف امتحان کردم

به وسایل پراکنده سر و سامون دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز بدی نگفت

ماها گیر کردیم تو کشور های دیگه با بقیه بخوایم ارتباط برقرار کنیم نمی شه راه هوایی بسته اس فعلا خانم می گه خوب شد داریم ترک می کنیم با این سن کم ما نمی تونیم این شرایط رو تحمل کنیم 

ماها گیر کردیم تو کشور های دیگه با بقیه بخوایم ارتباط برقرار کنیم نمی شه راه هوایی بسته اس فعلا خانم ...

منم نگفتم دوست دارم اینترنت کلا نباشه و همه ارتباطات قطع بشه ، من از لحاظ ترک اعتیاد به اینترنت و گوشی گفتم و درضمن نمیدونستم شرایط شما چیه که شما به خودتون گرفتید 

ماها گیر کردیم تو کشور های دیگه با بقیه بخوایم ارتباط برقرار کنیم نمی شه راه هوایی بسته اس فعلا خانم ...

عزیزم چیزیه که شده و با دعوا گرفتن با بقیه هم درست نمیشه و به علاوه از جهتی که گفتن هم خوبه از جهت‌های دیگه بد

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

خیلی سخته. برای آمادگی امتحان‌ها بیشتر درس‌ها، یا مثلا از دیکشنری آن‌لاین استفاده می‌کردم، یا گوگل یا هوش مصنوعی. هیچ‌کدومش دم دست نیست، مدل عصر حجر مجبورم درس بخونم.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
چه کاری می کنی شما مثلا تو این شرایط می شه رمان خوند ؟ یا کتاب خوند‌

دقیقا

کتاب خوندم 

یه نقاشی نیمه کاره داشتم تمومش کردم

با داداش کوچیکه بازی کردم

کمک مادرم کردم

به وسایل های پراکنده ام سر و سامون دادم

مدل موهای مختلف امتحان کردم

مگه چقد میشع تحمل کرد، داریم به دوره پارینه سنگی برمیگردیم

به نظرم به جز اونایی که شغلشون وابسته به اینستا و ... کلا فضای مجازی هست بقیه دارن وقتشون رو توی این فضاها تلف میکنن