2777
2789
عنوان

بچه پنج ساله عجیب غریب

469 بازدید | 50 پست

بیاید ببینم برای شما هم عجیبه یا نه؟ 

من شوهرم یه دختر خاله داره که یه دختر ۵ ساله داره همین یه بچه رو هم دارن این دخترخاله از شوهرش جدا شده و با پدر مادرش زندگی میکنه و خونه مادرشوهر خواهرشوهر منم زیاد میان… اقا این بچه پنج سالشه و اصلا تو دستشویی نمیره یعنی میگن از دیتشویی میترسه😐 بعد اینو بیرون جاهای خاص که میبرن پوشک میبندن ماشالا ریزه ام نیست بعد خونه فامیل یا اشنا میان پوشک نیست یا سر چاه اشپزخونه یا تو حموم میبرن دسشویی میکنه🤢 

بعضی وقتام نمبگه دسشویی دارم خودش خیس میکنه ننه و ننه بزرگ ایناشم هی میگن فداسرت قربون صدقه اش میرن😐 خیلیییی خیلییی لوس و گند اخلاقه یعنی دستش میزنی جیغ میزنه بعد مثلا میره دسشویی میکنه تو جمع جلو کلی مرد و پسر بدون شلوار شرت میاد بیرون میچرخه یا یه بار هیچی پاش نبود جلو یه عالمه ادم رو فرش جیش کرد😐 تازه بابابزرگ و داییشم گاهی میبرن دسشویی میشورنش من نمیگم اذم بزرگه ولی این چیزا زشت نیست؟ من تا حالا اینجوری ندیده بودم برای همین اعصابم بهم میریزه حس میکنم این بچه داره اشتباه بزرگ میشه و پس فردا معلوم نیست عاقبتش چی بشه امشب دیدمش باز پیش امد اومدم اینجا ببینم واقعا برای شما عجیب نیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی لوسه عجیب نیس. وچون اصطراب داره از دستشویی میترسه پسرمنم فقط دسشویی خودمون میره.  هنوز مادرنشدی حتما ک انقد برات عجیبه

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

خیلی لوسه عجیب نیس. وچون اصطراب داره از دستشویی میترسه پسرمنم فقط دسشویی خودمون میره. هنوز مادرنشدی ...

اره بچه ندارم ولی دور و ورم خیلی این مدلی دیدم بعد این خونه خودشونم تو دسشویی نمیره بعد اون به کنار میگم دختر بچه جالب نیست جلو اون همه ادم لخت بگرده 

اره بچه ندارم ولی دور و ورم خیلی این مدلی دیدم بعد این خونه خودشونم تو دسشویی نمیره بعد اون به کنار ...

آره جالب نیس. ولی اون بچه طلاقه و طبیعیه ک مضطرب باشه. مادرکه بشی خیلی چیزارو میفهمی 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

خیلی لوسه عجیب نیس. وچون اصطراب داره از دستشویی میترسه پسرمنم فقط دسشویی خودمون میره. هنوز مادرنشدی ...

کامل خوندی تاپیکو؟ بدون شورت و شلوار جلو همه واقعا عجیب نیست؟ اینکه پدربزرگ و دایی ببرنش دسشویی بشورنش چی؟ یک دختربچه5ساله رو. ترسش طبیعیه. دیگه این رفتارایی که بقیه بهش دامن میزنن طبیعی نیست

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
کامل خوندی تاپیکو؟ بدون شورت و شلوار جلو همه واقعا عجیب نیست؟ اینکه پدربزرگ و دایی ببرنش دسشویی بشور ...

دقیقا منم میگم اون بچه اس ولی اطرافیانش که بچه نیستن

الاهی بگردم باور کن از استرس واضطراب وبحث وجدلای بابامامانش اینطوری شده

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.