من دیدم برام عجیب بود چرا این کارو کرد .شوهرش خیانت میکنه بعد زنشو با بچه هاش ول میکنه میره اون زن رو عقد میکنه . بچه دار میشن . بععد زنه سرطان میگیره میمیره خود مرده هم سرطان میگیره میمیره . زن اول اون بچه رو برمیداره بزرگ میکنه با بچه های خودش . این برای قدیمه .همشون بزرگ ان الان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابابزرگ من دوتا زن داره رابطشون خیلی صمیمیه ،احتمالا از اول اینجوری نبوده ولی ،زن اول جونش درمیره واسه بچه های دومی، دومی هم پرستاری و نگه داری میکنه از اولی که مسن تره
اینکه هیچی ینفر شوهرش بهت خیانت کرد بایه زنی مطلقه که به دختر داشت..اینم طلاق گرفت یه پسرم داشت پسرشو آورد پیش خودش..الان پسرش که بزرگ شد رفت دختر اون زنه گرفت (هوو مادرش رو)این مادره هم انققق عروسش رو دوست داره و ازش تعریف میکنه
دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀