2777
2789
عنوان

كامپوزيت دندان

1738 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من ١٠ ماه پيش كامپوزيت رنگ دندان انجام دادم الان خيلي رنگش در شده بعد ميخواستم ببينم ميشه سفيدش كرد و يا راهي هست برا سفيد كردنش ؟! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بستگی داره چجوری استفاده کنی اگر خیلی چای قهوه و نوشابه مصرف میکنی زود زرد میشه.مال من فقط دوتا دندونای جلوییم کامپوزیته و بعداز 3سال الان چندماهی هستش که رنگش تغییر کرده کمی

تیکر تولد دوتا گلهای زندگیمه😍
عزیزم بستگی داره چجوری استفاده کنی اگر خیلی چای قهوه و نوشابه مصرف میکنی زود زرد میشه.مال من فقط دوت ...

نه اتفاقا قهوه اصلا نميخورم چايي كم و نوشابه هم كم ولي زرد شدن خيلي 

نه اتفاقا قهوه اصلا نميخورم چايي كم و نوشابه هم كم ولي زرد شدن خيلي 

عزیزم میسه بپرسم هر واحد رو چقدر هزینه کردید ؟؟؟؟و برای سفید شدنش چیکار کردید ؟؟؟

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷

کامپوزیت به هر حال ماده ایه که رنگ پذیره و بعد از یه مدت رنگش عوض میشه. برای همین مهمه که پیش دندونپزشکی برید که هم کارش خوب باشه هم از برندی استفاده بکنه که این رنگ گرفتن توش حداقلی باشه.سالی یک بار هم که لازمه پالیش بشه. برای همین خیلی مهمه که قبل از انجام دادنش کارای دکترای مختلف رو ببینید و اونی که بیشتر میپسندید رو انتخاب کنید. 

من رفتم پیش دکتر مهسا حیدری و خیلی راضی بودم، تعرفه و قیمت کارهاش تو سایتشون هست drmahsahaidari.com