2777
2789
عنوان

نامزدم

999 بازدید | 19 پست

دخترااااا از جمعه تاالان ۷ روزه نامزدمو ندیدم😞💔

(سپاه پاسداران تهرانه)

استرسشو دارم .

شب ها باهم تقریبا دوساعت حرف میزنیم اما حالم خوب نیست

چیکار کنم

راهکاری دارین

چطور بیارمش اینور

چرا میگم بیااینور نمیاد مگ دوسم ندارع گاهی وقتا شک میکنم دوسم دارع یانه

Medical

حالت خوبه ؟

نمیاد یا نمیتونه 

چرا فکر میکنی دوست نداره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه برن اونورکی دفاع کنه ازکشور 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
حالت خوبه ؟نمیاد یا نمیتونه چرا فکر میکنی دوست نداره

نه اصلا خوب نیستم ک اینجا تاپیک زدم

میگ نمیتونم اگ میتونستمم نمیومدم من شغلم کلا خطرناکه بهت ک گفته بودم

نمیدونم حس میکنم تدااارعععع

Medical

عزیزم الان وقت لوس بازی نیست ...جنگه یعنی چی منو دوست نداره 

قطعا داره اما داره تو دنیای جنگی کار میکنه ...الان وقت توقع داشتنت نیست 

شما وقتی همسر سپاهی میشید باید میدونستید شغلشون سخته ممکنه ماه ها خبری ازش نداشته باشی 

نه اصلا خوب نیستم ک اینجا تاپیک زدممیگ نمیتونم اگ میتونستمم نمیومدم من شغلم کلا خطرناکه بهت ک گفته ب ...

نه اتفاقا دوست داره عزیزم که اینطور گفته

ببین دنبال حرف و نکش طرف نمیاد شغلش و ول کنه یا محیط زندگی ای که عادت داره بهشو ول کنه بره که

از دید منطقی به قضیه نگاه کن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دست خودش ک نیس بیاد.الانم مطمئنا مرخصی نمیدن بهش

اوضاع آروم تر شده .نگران نباش 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

عزیزم الان وقت لوس بازی نیست ...جنگه یعنی چی منو دوست نداره قطعا داره اما داره تو دنیای جنگی کار میک ...

😔😞💔

شب خواستگاری همه چی رو گف ممکنه ماه ها ازم خبر نباشه ها میتونی کنار بیای

اگ خدایی نکرده اتفاقی برام بیفته میتونی کنار بیای

اگ ایران ب فرض جنگ شع من نمیتونم ب خواسته هات عمل کنم ها

چندبار گف چندبار

من انقدر دوسش داشتم همشو بدون فکر و سختی شغلش گفتم اره اره معلومه ک ارع

اماالان دارم نابود میشم

هرشب ک باهام تماس میگیره میگ برو شمال 

چون پدرمادرم رفتن میش خواهرم مازندران

خیلی اسرار کردن من نتونستم برم

توکل ب خدا اگ قراره چیزی شه دوس دارم براهردومون پیش بیاد من نمیتونم بزارمش و برم

Medical

😔😞💔شب خواستگاری همه چی رو گف ممکنه ماه ها ازم خبر نباشه ها میتونی کنار بیایاگ خدایی نکرده اتفاقی ...

میدونم عزیزم سخته ولی کنارش قوی باش ...نزار پاش سست بشه ...همین الانم شرایطشون سخته ...بزار خیالش از بابت راحت باشه ..چاره ای نیست ...قوی باش و نترس ..خدای ما بزرگه

میدونم عزیزم سخته ولی کنارش قوی باش ...نزار پاش سست بشه ...همین الانم شرایطشون سخته ...بزار خیالش از ...

مامانمم حرف شمارو زد

چند روز خیلی گریه میکردم عصبی میشد 

ولی ازامروز مامانم گفته قوی باش تمرکزشو بهم نریز بابچه بازی هات

ارع خداباماست به زودی همع چی مثل قبل میشه مطمئنم

Medical

انشاءالله بسلامتی برگرده پیشت

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده