2777
2789
عنوان

با افسردگی هاتون چیکار میکنین

496 بازدید | 19 پست

من آدم خیلی خوشحالی نیستم اما همیشه خودمو پشت درس خوندن افراطی یا کارهام قایم می کردم . یه  کی بود همیشه با هم صحبت میکردیم و خیلی ناراحتیم کمتر میشد . اما الان از وقتی جنگ شده خیلی سخته که بتونم زندگی رو تحمل کنم . بچه ها من خیلی بد شانسم . خیلی تلاش می‌کنم اما همیشه بد ترین بلاها موقع نتیجه گرفتنم میاد . یکی بیاد بهم گوش بده ...

سرترالین ۵۰

خلاصهش کردی🤣

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میسازیم

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

چرا سخت باشه؟! 

واقعا چرا افسردگی گرفتین؟! 

ما خیلی سخت تر از اینها رو گذروندیم 

ما خدا رو داریم 

ما هر اتفاقی هم بیوفته همیشه پشت هم میمونیم 

درسته که جنگ رو یکی دیگه شروع کرد ولی 

خداروشکر این قدرت رو داریم که انتقام بگیریم 

و الانم داریم میگیریم 

با پیگیری اخبار نادرست و شایعات یا پیگیری افراطی اخبار روحیه تو خراب نکن به زندگی عادی خودت ادامه بده 

لحظه مرگت که برسه هرجا که باشی در هر حالتی میمیری 

میری نرسیده باشه هم نمیری 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕