2777
2789
عنوان

زندگیم نابود شد تورو خدا بیایین

586 بازدید | 14 پست

سلام الان ک دارم مینویسم خون گریه میکنم خیلی  فاصله گرفتیم با شوهرم خیلی حرمتا شکسته شده ی دختر هشت ساله دارم .. ماه ب ماه قهریم .. خسته شدم گفتم برم آشتی کنم ولی بدتر شکوند خوردم کرد میشه بگید چجوری رفتار کنم چی بگم ک برگرده؟ فک کنین آخرین تلاش خودتونه واسه نگهداشتن کسی ک عاشقشین همه گفتن ازش دور شو مث قبل واسش همه کار نکن  تو روش وایسا بفهمه همیشه اونجوری نیست ک اون میخواد ولی همه چی بدتر شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیز من نباید فکر کنی یک روش روی همه جواب نمیده گاهی نتیجه معکوس میده خودت باید قلق شوهرتو بیشتر بشناسی من با این روش ک تعریف کردی تونستم آدم کنم اما برای شما عکس شود ببین چه کارهایی دوست دارع چه کارهایی نداره برای حفظ زندگی گاهی باید بگذری گاهی ببخشی گاهی الکیم عبور کنی

براساس تجربه خودم میگم تمرکزت رو از روی همسرت بردار و معطوف به خودت کن

یعنی بشین فکر کن با امکانات و اختیاراتی که داری برای خودت چیکار میتونی بکنی هم تغییرات ظاهری هم روحی و روانی کم کم میتونی مطالعه کنی 

چون سماجت و تلاش تو برای نگه داشتنش بدتر اونو فراری میده

اگه این مرد واقعا تمایل به حفظ زندگیش داشته باشه باور کن بدور از تقلای تو برمیگرده

نمیگم زندگیتو رها کنی ها میگم تمرکزت رو تنها معطوف به نگهداشتن شوهرت نکنی 

و درآخر تنها چیزی که باعث موندن به آدم تو زندگیت میشه اینه که خودش اینو بخاد نیازی به تقلای تو نداره

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴

سعی کن خودت کنترل کنی و برات مهم نباشه وقتی باهاش حرف نمیزنی حتی اگه شده چند ماه ممکنه خودش اشتی کنه اشتیم نکرد تو به زندگی نرمالت بدون اینکه فک کنه بهش نیاز داری ادامه بده

فارغ التحصیل هاگوارتز