2777
2789
کارمند هم ادمههه. انش نشان هم همینطور.. دوتا داداش من و دومادمون کارمنده هم خونه خریدن هم دوتا ماشین ...

من نگفتم بده خب عزیزم قصد توهین نداشتم ببخشید

من با توجه به روحیه خودم گفتم مثلا اتش نشانی شغل پر از استرسیه من نمیتونم تحمل کنم

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم ترجیحم کاره ازاده

آزاد اگه منظورت مغازه‌داره در صورتی خوبه که مغازه از خودش باشه، جا افتاده باشن و مدت طولانی هم باشه که توی کار آزادن و کسب و کار خانوادگی دارن و نسل در نسل توی همون مغازه کار کردن و همه میشناسن اون مغازه رو و معروفه. کسی که دو روزه رفته توی شغل آزاد و مغازه زده به درد جرز دیوار هم نمیخوره. ده سال باید یه پاش بسوزی و بسازی که کارش بگیره، مغازه بخره، هی جا عوض بکنه و خودش رو ارتقا بده تا کارش بگیره.

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

آزاد اگه منظورت مغازه‌داره در صورتی خوبه که مغازه از خودش باشه، جا افتاده باشن و مدت طولانی هم باشه ...

ن منظورم مکانیک یا تعمیرگاهی کارواشی چیزی😂😂

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

من نگفتم بده خب عزیزم قصد توهین نداشتم ببخشیدمن با توجه به روحیه خودم گفتم مثلا اتش نشانی شغل پر از ...

نه عزیزم . توهین تلقی نکردم جان دل 🫂🫂

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏