2777
2789
عنوان

پاهام از داخل احساس سوزش گزگز داره

174 بازدید | 11 پست

چند ماهه اینطوری ام نمیدونم بخاطر چیه بالای دنبالچه و لگن و کمرم گاهی اوقات میگیره مشکل عفونت خون همیشه دارم با انتی بیوتیک خوب نمیشه پاهام زود خواب می‌ره ممکن دیسک کمر یا سیاتیک داشته باشم یا بخاطر قرص لووتیروکسین میگن پوکی استخوان میاره چن ساله مداوم میخورم دوز صد

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

اگه هر دپتا پاهاتن نگران نباش البته من یک طرفه اینطور شدم صورتمو دستمو پاهام ک گلی ترسیدم رفتم دکتر ...

هر دو پاهامه از ران ب پایین میسوزه نمیتونم بخوابم کف پاهام پاشنه پام خیلی درد میکنه بعضی وقتا کفشم خوب نباشه وسط پام احساس میکنم خار داخلش هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هر دپتا پاهاتن نگران نباش البته من یک طرفه اینطور شدم صورتمو دستمو پاهام ک گلی ترسیدم رفتم دکتر ...

سابق ام اس روماتیسم تو خانوده داریم بیشتر بیماری ارثی رو دارم همش میترسم اینم بگیرم 

سابق ام اس روماتیسم تو خانوده داریم بیشتر بیماری ارثی رو دارم همش میترسم اینم بگیرم

والا من رفتم مغزو عصاب گفتم من ام اس گرفتم .نصف سرم نصف صورتم دست چپ و پای چپم حتا تو خاب اینجور میشد ی استرس شدید گرفته بودم و بعدش این علاعم شروع شد رفتم مغزو عصاب پاهامو تست کرد و از لحاظ عصبی چکم کرد با اطمینان بهم گفت ک ن این ام اس نیس و گفت اگه ده دیقه اینطور میشی و قط میشه اصلن نگران نباش همینم بود بعد چنوخت ک ارامش گرفتم خوب شد. 

والا من رفتم مغزو عصاب گفتم من ام اس گرفتم .نصف سرم نصف صورتم دست چپ و پای چپم حتا تو خاب اینجور میش ...

من بیشتر شبا میاد سراغم خدا کنه برای منم بخاطر کم خونی ام باشه 

عزیزم حالت لرزشم داشته از تو درون

والا یادم نیست یادمه از تو خاب بیدار میشدم گریه میکرپم دسته چپم و پای چپم خابه خاب میرفت گز گز انگار مورچه تو خونم بود ی چیزی بود میشستم گریه میکردم اخه من وسواس بیماریم داشتم یدفع دیدم خود ب خود خوب شد استرسم ک رفع شد شست پامو حس نمیکردم شست پای چپمو …اینا همه بر میگردن ب عصاب

اسپاسم عضلانی یا چربی و کلسترول

اولی علتش چیه آزمایش کلسترول کامل دادم نداشتم ولی مادرم و داداشم دارن با دیابت قند خون ناشتا ۸۸ بود

اولی علتش چیه آزمایش کلسترول کامل دادم نداشتم ولی مادرم و داداشم دارن با دیابت قند خون ناشتا ۸۸ بود

دلایل مختلف نمیشه قاطع گفت 

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه