چایدا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 1016 عنوان از دست فروشی خرید کردن خجالت میکشید یا مغازه های کوچیک 1417 بازدید | 41 پست مثلا احساس کنید در شانتون نیست و هو معکم این ما کنتم 1404/03/29 | 02:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lپریlas عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1995 نه اصلا🥰بالاخره سرمایه داشتن یا زحمت کشیدن هر چی دوست داشته باشم میخرم✨ “اینجا هستم تا حس خوب و نیتهای خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 24745 من کی ام که شانم چی باشه؟یه آدمیم مثل همهمثل شما خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
ifarnazi عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 5657 هیچکدوم والا چه فرقی داره خجالتش کجاس متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ👩🏻💼✨به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم😶🌫️با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچهدار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه🤱🏻 سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم🫶🏼
یک،دوست،قدیمی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 1584 🙄😐 کاربر هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43795 مگه من کی هستم که حس کنم در شانم نیست 🥲 دختر پادشاه که نیستم با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
سینوس_هسدم عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 3695 من چیزی ک نیازمه و ببینم رو میخرمحالا از دست فروشش باشه تا فروشگاه بزرگ 💙
ابیلین عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 558 نه اصلا اتفاقا خیلی هم از فروشگاه های کوچیک و دست فروش ها خرید میکنم چون اون فروشگاه های بزرگ رو همه میبینن و خرید میکنن ولی کم پیش میاد حواسشون به این کسب و کار های کوچیک باشه و از طرفی معمولا همون جنس رو با قیمت مناسب تر میدن اَبیلین
سکینه_قانوم عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 245 نه چرااتفاقا اونجوری به یه بنده خداییم خیر رسوندم حس بهتریم نسبت به خودم دارم خیلیاشون جنسشون از در مغازه بهتر و قیمت مناسب تر هست در مغازه همش ادایی پول مغازشونم از ادم میگیرن ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣴⣾⣿⣿⣷⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀.⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠻⠿⠿⠟⠋⠀. ⠀ها چیه ⠀⠀⠀⠀⢀⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣤⣀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣤⡀⠀ ⣠⣾⣿⣿⠟⠁⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠈⠛⢿⣿⣿⣦ ⠹⣿⣿⣧⡀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⢀⣼⣿⣿⠟ ⠀⠘⢿⣿⣿⣦⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣇⣴⣿⣿⡿⠋⠀ ⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠈⢹⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⡏⢹⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⣿⣿⡇⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠈⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠁⠀⣿⣿⣿⣿⡀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀