2777
2789
عنوان

اشتها آور طبیعی برای کودک

400 بازدید | 28 پست

سلام خانم ها وقت بخیر دخترم خیلی کم اشتها و لاغره هفت سال و ده ماهه خیللللی لاغره چه چیزی بدم اشتهاش خوب شه چیزی باشه طبیعی 

از چی نتیجه گرفتین میخوام یه مدت پودر چهار مغز و عسل بدم تجربه ای در این مورد دارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم سه سال و‌نیم هست خیلی کم اشتها و بازیگوش انقدر لاغر بود همه میگفتن چفدر لاغره هیچ لباسی بهش نمیومد صورتشم اندازه ی نعلبکی بود

بزووووووور غذا گذاشتم دهنش یکم بهتر شده کلا ریزه میزه هست اما قبلا خیلی بدجور بود

غذاهاشو هم باکره میدم تعداد  وعده غذاییشو بیشتر کرد

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

دخترم سه سال و‌نیم هست خیلی کم اشتها و بازیگوش انقدر لاغر بود همه میگفتن چفدر لاغره هیچ لباسی بهش نم ...

دختر من نمیخوره هر کاری بگید به زور با گوشی با تهدید اشتها نداره

دختر من نمیخوره هر کاری بگید به زور با گوشی با تهدید اشتها نداره

دختر منم همین بود هی میگفتم بزرگتر بشه میخوره یا اصرار نکنم اما فایده نداشت استپ وزنی داشت

دختر شما بزرگتره حریف شده

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚