2777
2789

من ده دست بیشتر لباس دارم مثال میزنم اما بازم میگم فلان چیزو نذارم همش دنبال موفقیتم  دنبال پول دراوردنم  آروم قرار ندارم همش دنبال پیشرفتم همش احساس میکنم عقبم باید تلاش کنم همش حس میکنم اون چیزی که میتونم باشم نیستم  اما بعضی هارو میبینم همسن سال خودم میبینم خونه دار هیچ کاری نمیکنه به همون خونه داری اکتفا میکنه  همون چیزی که داره سه دست لباس داره با همون خوشه لذت میبره از همون خونه داری با همون چند لباسش  میخنده شاده قانعه  اونا چجوری به این آرامش رسیدن ؟؟ چرا من همش در حال تکاپو ام چرا نمیتونم از داشته هام لذت ببرم ؟؟ چرا فکر میکنم هیچی ندارم ؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه قانع بودم هیچ توقعی ازشوهرم نداشتم سالی یه باربرای خودم لباس میخریدم اول میگم بچهام بعدمیگم خو ...

خب چرا اینقد قانعی ؟؟ میشه بگی واقعا دوس نداری لباس‌های قشنگ زیاد داشته باشی یا پول زیاد ماشین گوشی خوب ؟؟

خوب کمالگرایی خوبه ادم باید دنبال پیشرفت باشه 

تلاش و تغییر دادن شرایط چیزیه که تو قران هم اومده

ولی سخت نگیر به خودت .. یه وقت کلی پول جمع می کنی با یه موشک یا زلزله و... ممکنه از دستش بدی 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

خب چرا اینقد قانعی ؟؟ میشه بگی واقعا دوس نداری لباس‌های قشنگ زیاد داشته باشی یا پول زیاد ماشین گوشی ...

چرا عزیزم منم دوست دارم ولی حقوق شوهرم اونقدرنیست که بخوام بریزوپاش کنم