2777
2789
عنوان

خانومی که شما باشید 💕💕💕

| مشاهده متن کامل بحث + 5869 بازدید | 665 پست
ژنشو باید داشته باشی😂😂😎سلام اشی مشی جونم بد نیستم ای میگذره، بچه ها عالیه ان شکرخداخب خداروشکر به ...

ندارم خللاااااص 😂😂😂😂😂

سلام به روی ماهت عشقم 😘

خداروشکر همیشه خوب باشن 

هااااا راست میگی مامانمم واسه ما میبافت گردن درد داره الان 

حالا خواستم یه ادم مفید باشم زدی به پرم 🤣🤣🤣

ریحون دلم اول یه خواب میخواد بعد یه مسافرت 

وقت هیچکدومو ندارم 

نوشابه مملکت عقب میمونه 🤭😂😂😂😂😂

البته تولید لیموناد هم داریم .پشت پشت کار 

پفکمونم پیشرفت بسزایی داشته دور دهنو نمیگیره 😂😂😂😂

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ندارم خللاااااص 😂😂😂😂😂سلام به روی ماهت عشقم 😘خداروشکر همیشه خوب باشن هااااا راست میگی مامانمم و ...

😂😂😂

نمیخا ببافی عوضش اون وقتی ک میخوای بزاری بره این کار برو بیرون بگرد

منم مث تو دلم مسافرت خیلییییی میخواد منتهی ما پول نداریم☹️😂

دو روز مرخصی بگیر برین خب، هرچند شما تو مسافرت مردم زندگی میکنین😂

یزدانی من عاشق لیموناد این بار گدا بازی درنیار بفرست اینو برا بچم😒پفک ندوست مال خودتون 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂نمیخا ببافی عوضش اون وقتی ک میخوای بزاری بره این کار برو بیرون بگردمنم مث تو دلم مسافرت خیلییی ...

خب من قربون یزدان خاله برممممم کهههههه جون بخواد میدن چه برسه لیموناددددددد 😋😘😘😘

پفکمونو دورررر ننداززززز😔😂

بشین سرجات دادا تو پول نداشته باشی 🧐ماشالله ماشالله گوش شیطون کررررر

منو میخری نمیفروشی 🤥😂😂😂

حالا ما الکی بهت میگیم اوکی 🤫🫣

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

خب من قربون یزدان خاله برممممم کهههههه جون بخواد میدن چه برسه لیموناددددددد 😋😘😘😘پفکمونو دورررر ن ...

خدانکنه، جون نمیخواد همونو لیموناد بچم بده😂

عق پفک اصلا یادم نیست کی خریدم. کی خوردم، حتی بچه هامم اصلا نمیخورن 

جدی جدی این بار حسابا چوس تومن توشون نیست🤕😂

بیشرف گمونم میخواد با رفیقاش تنا بره ما رو نمیبره🤕🤕کم کم داره حرفشو میزنه من آمادگی داشته باشم کولی بازی در نیارم🤣🤣

سلام عزیزم شکر میگذره خوبم بچه ها هم عالی خداروشکر، سرگرم مدرسه ان حسابی اول سالی ک خیلی فعالیت دارن ...

خدا رو شکر ان‌شاءالله به شیرینی میگذره

خدا رو شکر مگه درسها شروع شده اول سالی که درس ها تق و لق میشه 

آره من بافتنی و گلدوزی برای آرامشم هم خوبه وقتی درگیرش میشم به چیزی فکر نمیکنم 

وای ریحان من نمیتونم توی خونه بمونم هر روز هم که نمیشه مهمونی یا جایی رفت باز این کلاس ها خوبن هم میرم بیرون حال و هوام خوب میشن هم یکی دو نفر می بینم از تنهایی در میام مخصوصا هم که داره سمت سردی میره هوا هم زود تاریک میشه دیگه پارک رفتنم هم تعطیل میشه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام خواهر گلم 😍خداروشکرررر خوبم .افرین خودتو سرگرم کردی .اینقد بافتنی دوس دارم که نگو .ولی استعداد ...

سلام آبجی خدا رو شکر 

منم دوست دارم به استعداد نیست که باید یاد بگیری و بعد تمرین عاشقش میشی توی کلاس ما تعدا بچه بیشتر از بزرگا بود باید میدیدی اوناییکه پشتکار داشتن زود عالی میشدن خیلی هم تمیز میبافتن ولی بعضی ها هم هرچی مربی تمرین میداد هیچی انجام نمیدادن می اومدن 

خدا سلامتی بده متاسفانه همه کارهای هنری  گردن و چشم رو درگیر میکنن

خدا رو شکر ان‌شاءالله به شیرینی میگذرهخدا رو شکر مگه درسها شروع شده اول سالی که درس ها تق و لق میشه ...

قربونت همچنین مهربون

اره بابا طوفانی شروع کردن معلما😂همش هم از زیر کار در میرن همچی انداختن گردن دانش آموزا 

دانش آموزا هم ک انگار نه انگار همچی گردن مادرِ

اره شما تنهایی حوصله ات سر میره ولی خیلی خوبه استعداد و علاقه داری، موفق باشی 

همین ک خودت دوست داری حالت خوبه عالییییه

من اصلا به کارا هنری علاقه ندارم زود بی حوصله و عصبی میشم 

قربونت همچنین مهربوناره بابا طوفانی شروع کردن معلما😂همش هم از زیر کار در میرن همچی انداختن گردن دان ...

خدا نکنه

تقصیر معلما هم نیست از الان ترس افتاده به دلشون چون میگن مدارس میخواد مجازی بشه از طرفی خیلی ها خودشون توی درسها موندن از بس که کتابها هر سال عوض میشن

ممنون درسته حوصله ام هم سر بره سر شوهرم غر میزنم اونم خسته باشه کار به جر و بحث میکشه یعنی شوهرم از خداشه من خونه نشینم فقط میگه هر جا میری برو من اومدنی توی خونه باش 

🤍💚

به روحیه و علاقه هست دیگه من کارهای هنری رو دوست دارم کلا هر کاری هم که نتیجه دست خودم باشه بهم انرژی میده اصلا کیف میکنم میبینم

ندارم خللاااااص 😂😂😂😂😂سلام به روی ماهت عشقم 😘خداروشکر همیشه خوب باشن هااااا راست میگی مامانمم و ...

من پفک می‌خوام 😜 سلام خوبی گلم ❤️ 

هرروز برای خودت پفک و نوشابه می‌خوری 😂

من پفک می‌خوام 😜 سلام خوبی گلم ❤️ هرروز برای خودت پفک و نوشابه می‌خوری 😂

سلام ابجی خبر از ما نمیگیری خوش میگذره🥲

سلام فدات شم ❤️ عشقم 💋 والا این مدت کم میومدم سایت، مانا هم مدتی نیستش ، چه خبر خوبی

سلام گلم نشی🤍💚

دیگه همه کمتر میان 

آره یه مدت نیستش به مانا هم پیام گذاشتم ندیده 

سلامتی الحمدالله خوبم خودم رو سرگرم کردم 

تو چطوری چیکار میکنی