2777
2789
عنوان

خانومی که شما باشید 💕💕💕

| مشاهده متن کامل بحث + 5869 بازدید | 665 پست
سلام گلم نشی🤍💚دیگه همه کمتر میان آره یه مدت نیستش به مانا هم پیام گذاشتم ندیده سلامتی الحمدالله خو ...

سلام عزیزم 😍 

آره ولی تا حالا سابقه نداشته مانا آنقدر رفتنش طولانی بشه نگرانشم ☹️ 

خوبم ممنون عزیزم، گفتی سرگرم می‌کنی خودتو چیکار می‌کنی ؟ خرید میری یا کلاسی چیزی رفتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 😍 آره ولی تا حالا سابقه نداشته مانا آنقدر رفتنش طولانی بشه نگرانشم ☹️ خوبم ممنون عزیزم، ...

سلام گلم 🤍💚

آره ان‌شاءالله که رفته مسافرت و داره بهش خوش میگذره🥲

آره برای خودم بافتنی میبافم دوباره کلاس میرم اینبار غیر کلاس های هنری کلاس مذهبی هم شروع کردم 

برای نرمش صبحگاهی هم رفتم باشگاه پیدا کردم برم من تجربه ورزش صبحگاهی توی باشگاه نداشتم گفتم اینم یه تجربه کنم😂

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام گلم 🤍💚آره ان‌شاءالله که رفته مسافرت و داره بهش خوش میگذره🥲آره برای خودم بافتنی میبافم دوباره ...

سلام عزیزم 😍 

انشالله ❤️ خیلی تو فکرش افتادم 🥺

خیلی عالیه ❤️ به به چقدر فعال 👏

سلام عزیزم 😍 انشالله ❤️ خیلی تو فکرش افتادم 🥺خیلی عالیه ❤️ به به چقدر فعال 👏

سلام گلم 

آره خب سابقه نداشت این خمه مدت از خودش یه خبر نده منم دارم نگران میشم 

عالی تو هستی

مجبورم توی خونه نمیتونم بمونم😁🤕

تو چیکار میکنی ؟یه پسر داری درسته؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام گلم آره خب سابقه نداشت این خمه مدت از خودش یه خبر نده منم دارم نگران میشم عالی تو هستیمجبورم تو ...

سلام عزیزم 😍 

خیلی نگرانش شدم حتی اون سایت آنلاین شدم ببینم شاید اونجا باشه دیدم نه، 

😍 عزیزم 

آره عزیزم درسته ، مشغول درساش بود الآنم پا گوشی 😂 

منم که این هفته تمرین مبارزه داشتم