2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخت من طبقه ی سه بودم با این شرایط خدا نصیب دشمن آدم یا حتی کافر و بدترین آدم روی کره ی زمینم نکنه ان شاءاالله وقتایی که میخوای برا خونه خرید کنی و ببری بالا خیلی سخته وقتایی که مهمون میخواد بیاد آدم از خجالت آب میشه پله نوردی روزانه که پدر زانو و پاها و کمرو درمیاره به مرور زمان 

هلاک میشی

ضمن اینکه هرکسی هم دیگه به راحتی نمیتونه بیاد خونت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین بستگی داره چی برات مهم و در اولویت باشه 

یه وقتی میبینی طرف نداشتن آسانسور و 4 طبقه پله رو بخاطر محله خوب،. همسایه ی خوب، بزرگی خونه، زیبایی و خوش ساخت بودن خونه، به جان میخره

اما به هر حال نداشتن آسانسور بدبختی های خودشو داره

مثلا کسی رو میشناسم خونشون 3 طبقه ست و آسانسور نداره

دخترش که سال اول دبیرستان بود پاشو جراحی کرد

یعنی دهنشون سرویس شد برای ویزیت بردن و بالا پایین بردن دخترشون

یا کسی رو میشناسم که مادرش سالهاست نتونسته بیاد خونشون چون بخاطر پادرد و کمردرد و کهولت سن براش سخته از پله بالا رفتن

به طور کلی باید بگم اوایل براتون شیرینه خونه جدید و بزرگ

و نداشتن آسانسور به چشم نمیاد

اما کم کم بعد سختی هاش رو حس میکنید

مثلا یکی دم در کارتون داشته باشه باید 4 طبقه برید پایین

از راه می‌رسید خسته و بی رمق باید 4 طبقه برید بالا

و... 

اما باز همه چیز بستگی به خودتون داره

که چه چیزی براتون در اولویت هست