2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی آموزش و پرورش

286 بازدید | 13 پست

منابع قدیم رو خوندم منابع جدید رو نه

تک ظرفیتی عه 

بنظرتون ارزش داره بخونم براش حالا از هر لحاظ

دلیلتونو بگید عاجز تریتم

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

من ک شرکت نکردم حیفه پول

چرا عزیزم؟چیزی هم خونده بودی؟

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم؟چیزی هم خونده بودی؟

پارسال خوندم و شرکت کردم . با اختلاف پنج نمره رد شدم

امسال تک ظرفیتی بود و کلا شرکت نکردم 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
من که انگیزه امو از دست دادم شهرما یه ظرفیت داره🥲

منم

چیزی هم خونده بودی؟

اصلا نمیدونم چیدرسته چی غلط

منمچیزی هم خونده بودی؟اصلا نمیدونم چیدرسته چی غلط

تازه میخواستم شروع کنم اصلا نمیدونم چیکار کنم الان جایی موقتی مشغول به کارم اما دلم میخواست رسمی بشم رشتم علوم تربیتی نمیدونم دیگه کجاها باید رفت سرکاررر اعصابم خورده وقتی یادم میادددد

خدایا تنها به قدرت تو ایمان دارم خودت میدونی چه تلاشی کردم میشه برام صلوات بدین؟🥺

احتمالا آزمون عقب بیفته.وقت داری بخونی.ناامیدنشو

همین یکماهم باشه بخوام بخونم میرسم چون منابع پارسال و خوندم

انگیزه ندارم با تک ظرفیت بودن 

منی ک بعد چهار ساال کارمند بودن در بع در دنبال شغل جدیدم ک از کارمندی بیام بیرون تو روخدا کارمند نش ...

من فقط دبیری رو بین کارمندی دوس دارم چون تعطیلات داره 

بیای بیرون خیلی سخته شغل پیدا کردن 

بخوای مهارتی رو هم یاد بگیری کلی زمان میبره