عزیزم البته خودتون صلاح میدونید اما گوش رو میگن بالای ۶ ماه سوراخ بشه بهتره بخاطر احتمال عفونت بدن بچه قوی تر هست، و برای واکسن هم اصلا قابل پیش بینی نیسنی و برای بچه ها متفاوته، مثلا برا پسر من دو ماه و ۶ ماه تب کرد و ۴ ماه تب نکرد ولی تا یک ماه و نیم جای واکسنش سفت بود، ولی واسه بچه های دوستام کاملا متفاوت بود،
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم البته خودتون صلاح میدونید اما گوش رو میگن بالای ۶ ماه سوراخ بشه بهتره بخاطر احتمال عفونت بدن ب ...
ممنون عزيزم اره شنيدم از چنتا مادراي ديگه هم شنيدم تا كوچيكتره دردش قابل تحمل تره و زودتر خوب ميشه ميگفتن تجربشو داشتيم حتي واسه ختنه كردن پسر از طرفي عيد كلي عروسي داريم نميدونم هنوز سوراخ كنم يا نه
خب چرا میخوای درجا بعد از واکسن سوراخ کنی بزار یکم بگذره بعدا سوراخ کن من که الان خیلی استرس دارم هنوز سوراخ نکردم همش میگمکاشکی کوجک تر بود اینکارو میکردمکمتر اذیت میشد
کلا سوراخ نکن خودش بزرگ شد اگه دلش خواست سوراخ میکنه!واقعاااا دردش تاثیر بدی رو ناخوداگاه بچه میذاره که بعدا خودشو به هزار شکل نشون میده!!یه تیکه فلز اویزون کردن از گوش ارزششو نداره!!