2777
2789
عنوان

خانما راهنمايي ميخوام

156 بازدید | 22 پست

دوستان فردا موعد واكسن ٤ ماهگي دخترمه چندروز بعدش هم گوشش رو سوراخ ميكنيم هر اطلاعي تو اين زمينه داريد ممنونم راهنمايي كنيد

واكسن ٤ ماهگي دردش اندازه ٢ ماهگيه؟ 

چه مسكني بهش بدم بهتره؟ 

چيكار كنم گوشش عفونت نكنه؟ اينجا هوا گرم و شرجيه 

سپاسگذارم  

عزیزم البته خودتون صلاح میدونید اما گوش رو میگن بالای ۶ ماه سوراخ بشه بهتره بخاطر احتمال عفونت بدن بچه قوی تر هست، و برای واکسن هم اصلا قابل پیش بینی نیسنی و برای بچه ها متفاوته، مثلا برا پسر من دو ماه و ۶ ماه تب کرد و ۴ ماه تب نکرد ولی تا یک ماه و نیم جای واکسنش سفت بود، ولی واسه بچه های دوستام کاملا متفاوت بود،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم راهنمایی من رو میخوای سوراخ نکن!!!!فقط اسیب جسمی و روحی میزنی به بچه!!!سرچ کن تو همین سایت ببین چقدر از بچه ها گوششون عفونت کرده و زجر کشیدن!!!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
عزیزم البته خودتون صلاح میدونید اما گوش رو میگن بالای ۶ ماه سوراخ بشه بهتره بخاطر احتمال عفونت بدن ب ...

ممنون عزيزم اره شنيدم از چنتا مادراي ديگه هم شنيدم تا كوچيكتره دردش قابل تحمل تره و زودتر خوب ميشه ميگفتن تجربشو داشتيم حتي واسه ختنه كردن پسر از طرفي عيد كلي عروسي داريم نميدونم هنوز سوراخ كنم يا نه 

من دخترم نزدیک دوسالشه هنوز سوراخ نکردم امقدر همع بهم استرس وارد کردن

منم دو هفتست كه صحبتشه و همه اصرار دارن سوراخ كنم خودمو شوهرم استرس داريم همش مدام به بهانه اي عقب ميندازيم ولي خانواده هامون مدام فشار ميارن 

يعني كلا سوراخ نكنم يا تا ٦ ماهگيش صبر كنم؟ 

کلا سوراخ نکن خودش بزرگ شد اگه دلش خواست سوراخ میکنه!واقعاااا دردش تاثیر بدی رو ناخوداگاه بچه میذاره که بعدا خودشو به هزار شکل نشون میده!!یه تیکه فلز اویزون کردن از گوش ارزششو نداره!!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
خب چرا میخوای درجا بعد از واکسن سوراخ کنی بزار یکم بگذره بعدا سوراخ کن من که الان خیلی استرس دارم هن ...

درد واكسنش كه كاملا خوب شد قراره اقدام كنيم اخه اينجا ديگه هوا گرم ميشه 

خانواده هامونم ميگن هرچي بزرگتر شه دردش بيشتره عاقلترم هست بيشتر ميترسه الان سوراخ كنين!

کلا سوراخ نکن خودش بزرگ شد اگه دلش خواست سوراخ میکنه!واقعاااا دردش تاثیر بدی رو ناخوداگاه بچه میذاره ...

دخملم سيبيل داره چنبار كه اسپرت تنش كردم چند نفر بهم گفتن پسره خورده تو ذوقم 😔 اصلا شبيه نوزاد پسر نيستا فقط سيبيل داره😂 مامانم مدام ميگه سوراخ كن گوششو انقد نگن پسره!! 

دخملم سيبيل داره چنبار كه اسپرت تنش كردم چند نفر بهم گفتن پسره خورده تو ذوقم 😔 اصلا شبيه نوزاد ...

والا پسر منم سیبیل داره ولی همه فک میکنن دختره، میگن خدا دخترو حفظ کنه، میگم پسره ماشاا... سیبیل هم داره