2777
2789
عنوان

خانما راهنمايي ميخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 22 پست

وااا چه ربطی داره اخه که میگن سوراخ نکن تا کوچیکه سوراخ کن هیچی نمیفهمه اصلا شبم گریه میکنه من دوماه بود سوراخ کردم بعد گوشواره نینداختم گرفت بعد که ۴سالش شد بردم سوراخ کردم چیکار کرد یعنی.الان دوسال گذشته هنوز از ترس درد نمیزاره دست بزنیم به گوشش.خواهشا زود ببر تو بزرگی سخت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا چه ربطی داره اخه که میگن سوراخ نکن تا کوچیکه سوراخ کن هیچی نمیفهمه اصلا شبم گریه میکنه من دوماه ...

دقيقا خواهرم تا بزرگ شد سوراخ نكردن گوششو الان ١٧ سالشه جرات نكرده اينكارو بكنه 

گوشواره نميندازه تو جشن و عروسيا خيلي اذيت ميشه

عزیزم هر چی زودتر سوراخ کنی برا خودش بهتر وقتی کوچولوء دردش هیلی کم حس میشه نهایت مث درد یکی از واکسناش و والسلام 

خیلی از دخترایی دیدم ک مادرشون سوراخ کردن گوش رو دیر انجام دادن و با کلی مشکل برخوردن

سوراخ کردن گوش تو این سن رو نمیپسندم 

شاید بزرگ بشه و از اینکه گوشش سوراخه ناراضی باشه ،این کار رو یه نقص تو بدنش بدونه و اونوقته که دیگه جوابی نمیمونه که بهش داد 

دردش هم شاید اون لحظه کمتر احساس کنه ولی به نظرم مرقبت ازش سخت تره و گریه ی نوزاد رو شخصا طاقت نمیارم 

این کار باید با رضایت خودش انجام بشه ،تعرضیه به جسم یک.کودک و نمیخام خیلی بزرگش.کنم ولی نوعی تحاوز به جسم کودکه که ما ناخوداگاه انجامش میدیم 

من خودم دختر دارم والان 8 ساله است و تا خودش علاقه نشون نده و رضایت نداشته باشه گوشش رو سوراخ نمیکنم 

خواهش میکنم بگذارید هر وقت خودش درخوایت کرد گوشش رو سوراخ کنید 

سپاس