2777
2789
عنوان

چرا نمیذارن کار کنم

160 بازدید | 15 پست

یه پدر با درآمد زیر ۱۵ تومن چرا نباید بذاره من کار کنم؟ نکنه درکش میکنم ازش چیزی نمیخوام فکر میکنه نیاز ندارم؟ خسته شدم واسه ابتدایی ترین چیزا باید صبر کنم یا بگذرم.. ۱۷ سالمه مامانم میگه الآن وقت کار کردن نیست وقت چیه پس؟ 

چند ساله تونه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه ول کن حماقت منو نکن بخدا منم مث تو اول التماس میکردم برم سرکار 😑الان پشیمونم دیه دوست ندارم برم اول اینکه بری سرکار غرورت خورد میکنن انگار ک نوکرشونی ممکنه زیاد بهت توهین کنن دوما تو دختری نباید چی سنگین بلند کنی یا زیاد کار کنی به رحم ت فشار میاد سوما اینکه پوستت پیر میکنه کم کم ایقد حرص اعصاب خوردی میکشی یا ممکنه سرکار مزاحمت بشن یا دخترا سرکار اذیتت کنن بنظرم میخاه کار کنی اول برو تخصصی یاد بگیر ک کار خودت باشه زیر دست کسی نباشی

۱۷

نه هدف تون بزارین یکساله برای درس کنکور حین دانشگاه طی رشته تحصیلی تون میرین سرکار جای نگرانی نیس پس 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نه هدف تون بزارین یکساله برای درس کنکور حین دانشگاه طی رشته تحصیلی تون میرین سرکار جای نگرانی نیس پس

من الآن پول لازم دارم اگه داشتم که انقدر اصرار نداشتم کار کنم

من الآن پول لازم دارم اگه داشتم که انقدر اصرار نداشتم کار کنم

چاره نیس یکسال دیگ تلاش درس و باسرکار رفتن الان تون هم فک نکنین قرار ماهانه کلی بهتون بدن نه اونطرف هم محیط ها ناسالم هس

چاره نیس یکسال دیگ تلاش درس و باسرکار رفتن الان تون هم فک نکنین قرار ماهانه کلی بهتون بدن نه اونطرف ...

ناسالم به کنار😑 بیشتر طرف چنان باهات برخورد میکنه اعصابت داغون میشه من سه بار دعوام شد ادم زود رنجی هم هستم تحمل ندارم بدنم ویبره میره کنترل از دستم خارج میشه