2777
2789
عنوان

خوش به حال جاریم

313 بازدید | 9 پست

جاریم تو خانواده شلوغ بزرگ شد ولی همشون خوشبخت شدن ۴ تا خواهر داره من یکیش رو ندارم همسرش ۲۰ سال یک روند سر کار رفت دولتی خیلی زحمت کش هست همه چیز براشون فراهم کرده تازگی هم ماشین خارجی بروز خریدن در کل داراییشون دوبرابر ما هست بچه هاش همه تیزهوشان سالم بدون بیماری ولی من تو خانواده ای که همه درگیر اعتیاد شدن بزرگ شدم با بدبختی همسری رو انتخاب کردم که خانواده سالمی داشت و پسر داییم هست ظاهر ورزشکار خیلی تعریفشون رو میکردن وارد زندگی شدم بعد چند سال همسرم گرفتار اعتیاد شد و ۵ سال از زندگیمون سوخت شد مال از دست دادیم الانم با ماشین درب و داغون مدل ۸۰ داریم سر میکنیم بچه هامم یکیش بیماری مادرزادی پوستی داره که تا آخر عمر باید دارو مصرف کنه اون یکی هم تالاسمی پدر و مادر و برادر  از سال ۱۳۹۹ تا۱۴۰۰ از دست دادم تک و تنها شدم همسرمم که بی احساس مثل یخ میمونه هزاران بار نیازهام رو گفتم ولی هیچی درست نشده امشب غم بزرگی رو دلم هست میشه برام دعا کنید خدا معجزه کنه برام 😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم 

ان شالله خدا برات بهترینهارو بخواد 

روحشونم شاد 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘