من یه تاپیک زدم با این عنوان کع کاش ترامپ فردا حمله کنه چون فردا مادر شوهرم میاد یع جور بشه نیاد خونمون من هر موقع خواستم غیبت مادر شوهر بکنم یه مقدار با شوخی و طنز اینکارو کردم چون از آه و ناله و نفرین بدم میاد اینکه گفتم ترامپ حمله کنه هم آخرش گفتم که شوخی بود و هیچکس دلش نمیخواد جنگ بشه حالا کسایی که تو تاپیک شرکت کردن سه گروه شدن یه عده که شوخی رو گرفتن و یه گروه هم شروع کردن تحلیل رابطه ایران و آمریکا و اینکه جنگ میشع جنگ نمیشه و گروه سوم که من از هم وطن بودن باهاشون خیلی به خودم افتخار میکنم اونایی بودن فکر میکردن ترامپ منتظر من چی میگم همون کارو بکنه میگفتن جنگ بشه که مادر شوهر تو قراره بیاد خونت یعنی الان نرامپ میگه مادر شوهر آمیتیس فردا میاد خونش واجب شد بزنیم
آخه چرااااا؟
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😂😂😂منم هر موقع تاپیک می زنم حداقل یک نفر هست به حاشیه ببره و به غلط کردن بندازه
جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️