2777
2789
عنوان

با پسری که م ش ر وب خور هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوس ندارم

اما تو اطرافیان داریم ک هم خانم هم آقا جفتشون هرروز میخورن

بشدت هم پولدارن و زندگی‌شون عالیه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

اصلا اینکارو نکنید

کسی که حروم خدا رو حلال کنه مطمئن باشید بهتون رحم نمیکنه

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

با مشروب خور بهشتم نرو رو حرفش حسابی نیست قولشم قول نیست یسره مسته خودش نمیفهمه چی میگه ک تو بخوای بفهمی و باهاش زندگی کنی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

با یکی قبلا در ارتباط بودم یه حرفی که برام مهم بود رو گفت مست بودم یه چی گفتم

اون گل هم می‌کشید یا میگفت تو حال خودم نبودم دختره رو بغل کردم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اصلا و ابدا.. به هیچ عنوان... بعنوان همسر انتخاب نکنید این ادم رو. کسی که الکل بخوره. و مست باشه مرد زندگی و تکیه گاه امنی نیست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

نه نمیشم 

ب نظرشخصیمم من بیشتر از پیغمبر خدا نمیفهمم اسی 

پیغمبر خدا میگه ب مشروب خور زن ندید 

حتی جایی فکت علمیشو خوندم ک در اثر رابطه جنسی هورمون ها و بدن و روان زن و مردبعد مدتی تا حدی شبیه هم میشه و اون ک بیشتر اثر میپذیره زنه ...

بخاطر اینه بعد ازدواج ی سری چاق میشن ی سریا اخلاق شون بد میشه و...

پرواضحه ک مشروب مغزو داغون میکنه وعقل رو تباه عزیزم ...

ضمن اینکه راه رو برای باقی اشتباهات و گناهان از جمله خیانت جنسی هم باز میکنه 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید