2777
2789
عنوان

چرا خواهرم انقدر از من بدش میاد

320 بازدید | 26 پست

واقعا ازش متنفرم همش منو میخواد بد جلوه بده

امشب مهمون داشتیم بعد پسرشون خاستگاری کرده ازم البته فقط من میدونم ولی اینم یه چیزایی فهمیده ، بعد من اصلا اونو مثل داداشم میدونم میخوام بهش جواب منفی بدم ، اصلا الان وقت ازدواجمم نیست

بعد اومده نشسته میگه این اصلا تو خونه کار نمیکنه😐

در صورتی که من از صبح عین کرم داشتم جارو میزدم چون مامانمم پاهاش درد میکنه و این خانوم با دوست پسرش بیرون بوده.

بعد من لباسم خراب شده بود داشتم تو اتاق جلو آینه درستش میکردم اومده با پوزخند و نگاه معنی دار میگه: نگران نباش ندید😏

میگم کی؟

گفت: خودت میدونی . 

حتما میشه💫  ✨🎀ته تغاری ام🎀✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در صورتی که من اصلا انقدر بیشعور نیستم که تو فامیل چرت و پرت بگم

هفته پیش عموم خونه مون بود بعد پسرش اکس اینه.

من با وجود اینکه از همه چیز خبر داشتم اصلا انگار نه انگار

وقتی از ته دل دوست نداشته باشه هرکاریم کنی باهات خوب نمیشه،همیشه حس میکنه دشمنشی،تجربشو خودم دارم به من میگه تو اولین دشمن منی😔در صورتی که خدا شاهده قسم هیچ وقت بدشو نخواستم دوس دارم همیشه تو زندگیش خوشحال باشه،ولی با این حرفش دلمو بدجور شکوند

به خدا یه مدت با پسر عموم تو رابطه بود فقط من میدونستم، مهمونی اومده بودن خونمون ، من انقدر ذوقشو میکردم، آرایشش کردم، لباساشو اتو کردم.

تو مهمونی هم کالما عادی رفتار میکردم.

حتی اگه گندی هم میزد من جمع میکردم.

به احد و ناسی حتی مامان و بابام یه کلمه نگفتم، راهنماییش میکردم، جواب پیاماش و........تا دلت بخوااا 

بعد این😑

وقتی از ته دل دوست نداشته باشه هرکاریم کنی باهات خوب نمیشه،همیشه حس میکنه دشمنشی،تجربشو خودم دارم به ...

آآره دقیقا...

نمایش در میاره فقط ، سرم رو که برمیگردونم دیدم از تو آینه داشت با نفرت نگام میکرد