2777
2789

میشه راهنماییم کنین من امسال دهم تجربی ام نمدونم چیکار کنم از کجا شروع کنم چی بخونم چجوری بخونم 

چه استادایی رو معرفی میکنین

سلام عزیزم اول اینکه بهت پیشنهاد میکنم یه مدتی خودت پیش بری و اگه دیدی او ضاع خوب پیش نرفت اونوقت دنبال مشاور بگرد و اگه مشاور خوبی توی شهرتون پیدا نشد اصلا سمت مشاور نرو و سعی کن با بهترین مشاور درساتو جلو ببری 

دبیرایی که به نظرم خوب هستن رو میگم

زیست : عظیمی 

شیمی : فراهانی 

ریاضی : کرمی 

فیزیک هم اسم استاد یادم رفته 

برای کتاب نهایی که همه درسارو فرمول بیست میتونی بگیری 

تست هم از خیلی سبز شروع کن برای هر درس و بعد میتونی منابع پیشرفته تری رو هم کار کنی 

اول اینکه در طول سال فعلا دهم نهایی نداره پس بیشت تمرکزتو بزار روی تستی کار کردن که در تابستون دهم به یازدهم بتونی یازدهمو پیش خوانی کنی 

دهم رو در طول سال خوب خوب یاد بگیر و کامل رفع اشکال کن 

برای درس خوندن به نظرم هر روزی که میای خونه در سای همون روزو بخون و نمونه سوال تشریحی حل کن و چون نهایی نیستی میتونی از تو گوگل ۱۰ تا نمونه سوال حل کنی فقط برای اینکه به یادگیریت کمک کنه و برای یادگیری درس هر روز هم میتونی درسنانه بخونی یا ویدیو ببینی یکی از این دو بعد هفته بعد روز قبل اینکه ازمون از همون مبحث داشته باشی تستاشو کار کن و حواست باشه که تست ها رو توی کتاب پاسخ ندی چون بعدا باید مرورشون کنی فقط علامت دارشون کن یعنی اونی که بلد نبودیو مثلا منها بزار اونی که غلط زدیو ضربدر اونی که درس زدی  رو تیک کنار شماره سوال بزن و در اخر علت اشتباهاتت  رو چک کن 

ازمون هم شرکت کنی خیلی خوبه که طبق ازمون پیش بری 

موفق باشی 

سلام عزیزم اول اینکه بهت پیشنهاد میکنم یه مدتی خودت پیش بری و اگه دیدی او ضاع خوب پیش نرفت اونوقت دن ...

مرسی عزیزم واقعا مرسی 

الان تو تابستون دهم به یازدهمم تو طول سال فقط شیمیو فیزیکو تستی خوندم 

نمی‌دونم چجوری شروع کنم دهمو تست بزنم یا یازدهمو شروع کنم نکات تستیو بلد نیستم برم کلاس؟ کلاس کیا؟ آزمونای قلمچی خوبه شرکت کنم؟چند ساعت در روز بخونم؟ تست زماندار بزنم؟ کلا خیلی سردرگمم نمی‌دونم باید چیکار کنم 

مدرسه از ۳۰ خرداد تا ۳۰ تیر برامون کلاس گذاشته دبیراشم دبیرای معروف شهر مونن همونا کافین یا بازم باید کلاس برم کلا اگه خودتون برگردین جایی که من هستم دقیقا چیکار میکنین 

یا مشاوری کسیو می‌شناسین که دقیق راهنماییم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم یازدهم تجربی ام میرم 12 ام تجربی واقعا خیلی دچار سردرگمی شده بودم از یک ماهه که با یک مشاور آشنا شدم یکتا عظیم نژاد هستن رتبه اشون حدود سیصد و خورده ای شده سال 1402 دانشجوی دندان پزشکی اصفهان هست کلا نمرات نهاییم رو مدیونشم من واقعا از مشاور و اینجور چیزا متنفر بودم بخاطر تجربه های بدی که داشتم واقعا بعضی هاشون وجدان کاری ندارن و به دانش آموز ب چشم اسکناس نگاه میکنن ولی این هم قیمت مناسبی داره هم اینکه سطح علمی و درک و شعورش خیلی بالاست ب منکه خیلی کمک کرد تازه 15 تا دانش آموز هم بیشتر بر نمیداره نمیدونم ظرفیت داره یه نه کلا کنکوری و غیر کنکوری فقط 15 تا گفت در سال دانش آموز برمی‌داره تا درست رسیدگی کنه بخدا هیچکدوم از این حرفا تبلیغ براش نیست ولی منی ک یکسره تو اینستا و اینجور جاها بودم الان فقط شاد دارم و فقط شبانه گذارش مارم رو میفرستم یا طی روز با مشاورم ارتباط میگیرم آیدیش رو میزارم اگه دوست داشتی به خودشون پیام بده شاید ظرفیت داشته باشن ولی اگر ظرفیت ام نداشته باشن میتونن راهنماییت کنن آدم درست و با وجدانی ان 

آیدی شادشون Oo_Oo_2008

منم دقیقا پارسال همینجوری بودم 😭 هیچی نمی‌دونستم از کجا شروع کنم، ولی یه راهی که بهم خیلی کمک کرد این بود که از همون تابستون با زیست سبک شروع کردم و ویدیوهای رایگان معلمای مختلفو دیدم تا سبک هرکدومو بفهمم. بعدش دیگه می‌فهمی با کدوم راحت‌تری