2777
2789

ازدواج که هیچی

ولی محیطی که قرار بود کار کنم و حتی توی دانشگاه تک افتادم چون دوست پسر نداشتم و دختر جذابی نبودم با این که رشتم رشته خوبی بود( رشتمو نپرسید لطفا) دوباره کنکور دادم که معلمی بیارم تو دانشگاه و مدرسه تک جنسیتی کار کنم چون اونجوری هیچ مردی منو تحویل نمی‌گرفت نمی‌تونستم سی سال تو محیطی کار کنم که حس اضافی بودن دارم جلو چشمم دخترای خوشگل ارتقا پیدا کنند و با همکارای آقا صمیمی بشن

و اینکه ظاهرم جوریه که هیچوقت نمیتونم دختر جذابی باشم نمیتونم خودمو تغییر بدم با عمل و آرایش درست نمیشه برای همین خیلی افسرده شدم میگم خودمو بکشم راحت بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا فکر میکردم همچی زیباییه ولی فهمیدم جذابیت یک انسان از درونش و اعتماد به نفس و عزت نفسش میاد 

شاید زیبایی در دیدار اول قشنگ باشه و آدمارو جذب کنه ولی اعتماد به نفس و عزت نفس بالا تا ابد باقی میمونه 🥲❤️

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

به خاطر ظاهرم حتی پروفایل نمیذارم و پیج اینستا ندارم

داشتم با هیچوقت ازدواج نکردن کنار می‌آمدم که دیدم حتی تو زمینه های دیگه هم خوشگل نباشی خیلی زندگی غیرممکن میشه 

حتی دوست ندارم برم بیرون قدم بزنم دوست ندارم نگاه مردهای همکار به من بیفته و بگن کاش این دختره تو بخش ما نبود یا مثلا شانس ما همچین دختر زشتیه 

تو همین دانشگاه که میگی من خودم سینگلم دوستامم هستن بعضیامون پیشنهاد هم نداشتیم ولی تک نیوفتادیم باهمیم حس اضافه بودنی هم من که ندارم اونا هم فکر نکنم به این شدت

حس میکنم خودت عزت نفست کمه یه بخشی از این احساساتت به خاطر این باشه

نمیدونم شاید هم من اشتباه کنم قصد بدی ندارم صرفا خواستم نظرمو بگم شاید کمکت کرد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مگه داری برای کسی زندگی می‌کنی که حالا میخوای خودتو بکشی. تو اگر جای کسی بودی که نقص عضو داره چی میگفتی پس. برو خدا رو شکر کن سالمی. این توهمات هم از سرت بیرون کن 

یک چیز میگم همیشه یادت باشه. این واقعیته. تا خودت خودت رو دوست نداشته باشی کسی دوستت نخواهد داشت 

شما اعتماد به نفس و برنامه ریزی هدف ندارین ظاهر استایل هیجوقت نشان بهترین ها نبوده ک شما بهترینش کردین ‌

ذهنی ک هدف داره ک جایی برای ترس نداره اگه نقشه‌ت کار نکرد نقشه‌ت رو عوض کن  نه هدف های موفقیت هاتون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.