2777
2789

مثلا همزمان عاشق چند نفر باشه؟

چطوری میتونن با همشون یجور رفتار کنن انگار هرکدوم از دخترا فقط ازشون یکیه تو جهان

دخترا هم خر میشن واقعا نمیتونم باور کنم همزمان بتونه ذوق همشون کنه و عاشقشون باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره اینم هس ولی اگر رابطشون تو دایره رل باشه نه ازدواج بازم همینجوره؟

خب رفتارش تغییر که میکنه ربطی 

به رل وازدواج نداره مشخص راحت

میتونی بفهمی 

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

خب رفتارش تغییر که میکنه ربطی به رل وازدواج نداره مشخص راحتمیتونی بفهمی

واقعا نمیتونم تشخیص بدم 

تو چت که اصلا نیسش هی در میره اما بیرون که میبینمش یه جوری ذوق میکنه ابراز میکنه انگار مثلا جوجه پنبه ای دیده

یه بارم بهم گفت علاقم به تو نه مثل عشق هس نه رفاقت انگار خانوادمی

بعدم دختر زیاد دورشه

واقعا نمیتونم تشخیص بدم تو چت که اصلا نیسش هی در میره اما بیرون که میبینمش یه جوری ذوق میکنه ابراز م ...

خب حالا چه اصراری داری بگی با

چندنفر دیگه ام هست؟وقتی بهت

ذوق میکنه اگه برات وقت میذاره و

هروقت بگی بریم میادو اخلاقش

خوبه باهات خب مشکلی نیست

حالا دخترم دورش زیاد باشه مهم

خودش که هرز نباشه 

خب حالا چه اصراری داری بگی باچندنفر دیگه ام هست؟وقتی بهتذوق میکنه اگه برات وقت میذاره وهروقت بگی بری ...

چون دیدم با اکسش حرف زده و گفته ماله قبلنه گفتم تاریخ چتی ک دادی ببینم اگه راس میگی گف تاریخ گوشیم درس نیس بعد دیدم تاریخ گوشیش درسته و دروغ میگف

یا دختر پیامش میده میذاره دختررو تو ابنمک یعنی مثلا محکم نمیگه نه نمیخوام یا تو رابطه هسم فقط جوابای سربالا با خنده بهش میده اینستاشم پیامش میدم کلیپ دیدن براش اولویت تر از پیام منه

تنها شکم تو اینه مردی ک دختری دوسنداشته باشه یا چند نفر رو دوسداشته باشه چطور میتونه انقدر با ذوق و علاقه و حرص رفتار کنه حضوری خودشم گف علاقش از رو عشق نیس گف انگار خانوادمی

چون دیدم با اکسش حرف زده و گفته ماله قبلنه گفتم تاریخ چتی ک دادی ببینم اگه راس میگی گف تاریخ گوشیم د ...

اوهوم فهمیدم خب این اقا هیچکدوم

تون رو دوست نداره فقط برای سرگرمی

یه بار باشما یه بار بابقیه پس وقتایی

ام که بااوناست شمارو بلاک میکنه 

دیدم اطرافم ازاین موردا مثل خانوادش

شمارو دوست داره این یعنی اینکه 

خیلی معمولی دوستت داره اونم ظاهرا

از روی عادت چون هیچکی نمیتونه 

عاشق چند نفر همزمان باهم باشه

حتی کسی نمیتونه چندتادخترو باهم

دوست داشته باشه ولی برای هوا و

هوس چرا خیلی راحت باهمه میپرن

اون ذوقشم دقیقا واسه این که نگهتون

داره حتما همون ذوقم به بقیه میکنه

کات کن باهاش تابیشتر آسیب ندیدی

اوهوم فهمیدم خب این اقا هیچکدومتون رو دوست نداره فقط برای سرگرمییه بار باشما یه بار بابقیه پس وقتایی ...

یعنی داره ادا در میاره؟ اخه اصلا ذوقش به ادا و فیلم بازی کردن نمیخوره نمیدونم شایدم هورموناش قاطی شده فرق دوس داشتن واقعی و شهوت رو قاطی کرده