2777
2789

شبتون بخیر ممنون میشم راهنماییم کنین 🙏

ما ی فردی رو توی فامیلای نزدیک داریم خیلی رفتارشون منو ازار میده خواستم ببینم من حساسم یا واقعا کار ایشون زشته.. 

مهمونی میریم سر سفره به من ببخشید ولی تیکه میندازه درحالی که همه میگن من ساکت ترین فرد خانواده و کلا ارومم با کسی کار ندارم با ایشونم رفتارم واقعا محترمانه اس . 

توی مسافرت و مهمونی خاطرات و چیزای منفی ازم جلوم میگه پیش همه و میخنده و بقیه هم همراهی میکنن ایشونو و فقط از من میگه ها از هیچکس دیگه ندیدم بگه یا توی مسافرتا شبا من و هم سن سالام خیلی حرف میزنیم درد و دل باشه میکنیم و از اینکارا ایشون چندبار صدای منو شنیده بود چون نزدیک به در خوابیده بوده و کل روز بهم تیکه انداختن و هرکی میگفت اقا بس کن ول کن ناراحت میشه هم گوش نکرد گفت مگه چی میگم که ناراحت بشه و کلا از این رفتارا میکنه و همش منو خجالت زده میکنه سنم ازش خیلی پایین تره و از روی ادب نمیتونم جوابی بدم بهشون .. از طرفی نمخوام دعوا بشه چون بابام یکبار بشنوه تیکه های ایشونو اصلا دعوا میشه ممنون میشم راهنماییم کنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه کلا باهاش قطع ارتباط کنی ؟؟

درسته کوچکتری ولی از یجایی مودبانه جوابشو بده

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

تا تو جمع ضایع و خجالت زده ش نکنی ول کنت نیست دلیلی نداره ادم بیشعورو تحمل کنی چون فقط بزرگترته پس ادب و شعور اون چی میشه پس روح و روان تو چی میشه،،بد جوابشو بده یا مامانت بگه با دخترم درست حرف بزن خودش از رو بره

محل سگ بهش نده اصلا کلا بلاکش کنوقتی توی جمع میبینی مثل بالش رفتار کنسلامم ندههمش خندون باشجورری میس ...

چندبار بزرگترا باهاش صحبت کردن گفتن معذب میشم برگشته گفته چون میبینم خیلی توی جمع میاد خجالتیه اینکارو میکنم درحالی که نصف خجالتم برای اینه 

تا تو جمع ضایع و خجالت زده ش نکنی ول کنت نیست دلیلی نداره ادم بیشعورو تحمل کنی چون فقط بزرگترته پس ا ...

بله ولی اخه توی خانواده ی نزدیکه دعوا کردن باهاش خیلی برای خودمم بد میشه. مادرمم فوت شدن