2777
2789

با خواهرم تنی بودیم  اون از من چندسال بزرگتر بود ولی هیچ بدی ازم دریغ نکرد از شکنجه های روحی تو کوچیکی تا بزرگسالی ول کن نبود وقتی مرد من حتی تو مراسماش شرکت نکردم حتی هنوز سر قبرش هم نرفتم همه بهم میگن سنگدلی ولی نیستم هیچکس نمیدونه چه اذیت هایی شدم🥲

الان یه دختر ۱۷ ساله داره که عین مادرش بدجنسه حتی نمیتونم حس خاله بودن نسبت بهش داشته باشم🥲

دلم میخواد ب دخترش نزدیک بشم ولی اونم عین مادرش بدجنسه وذاتش بد واز هیچ بیاحترامی دریغ نمیکنه 

نمیدونم کار درست چیه 🥲

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

خواهرت رو که خدا رحمت کنه. به حرف مردم اهمیت نده. قرار نیست چون فامیلی برای خودت شکنجه روحی روانی درست کنی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خود تو باشی ....اشتباه کردی در مراسمش شرکت نکردی .من خواهرم خیلی بدی کرده کلی حرف در موردم زده و دروغ و تهمت پشت سرم ولی بازم یه تهمت زد و به خاطر اینکه نشون بده راست میگه قطع رابطه کرده با اینا من زنگ زدم بهش خودش محل نداد و اگه یه روز بیاد سمتم بازم بهش پشت نمی کنم واگه کمک بخواد نه نمی گم .با اینکه بهم ثابت شده اینقدر حسادت داره بهم که هر حرفی به دروغ حتی بزنه تا زندگی من سیاه و تار باشه 

وقتی همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خود تو باشی ....اشتباه کردی در مراسمش شرکت نکردی .من خواه ...

شاید تو دل بزرگ تری داری اما من ندارم من هنوز نتونستم بعد چندسال جای زخم هایی ک بهم زده رو مرحم بزارم 

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

الان انتظار داری دختر کسی که حاضر نشدی تو ختمش شرکت کنی برات چکار کنه خاله جون خاله جون راه بندازه

نه این انتظارو ندارم برای خودم میگم که کلا ولش کنم یا تلاش کنم

این دختر همون زمانیکه مادرش هم زنده بود همین بود از قبل..کلا ذات رو نمیشه عوض کرد هرکاری کنم بازم مثل مادرشه

اگه از نظرت مثل مادرشه چرا می خوای بهش نزدیک بشیدور بمون تا هر دو آرامش داشته باشین

اخه اطرافیانم میگن سنگدلی وفلان حداقل با بچش باش ولی من نمیتونم چون مثل مادرشه 

اطرافیانت وقتی با خواهرت مشکل داشتی کاری برات کردن؟به نظرم آرامش خودت رو الویت قرار بده

نه هیچکاری نکردن 

بنظر خودمم کلا باید بیخیالش بشم 

بی خیال بابا فقط به خودت آسیب می رسونی چرا با این کینه خودتو داغون می کنی

هرکس یجوری هست...