2777
2789
عنوان

من در برابر پسرم خیلی ضعیفم

167 بازدید | 7 پست

می دونم که آخرش باید از خودم جداش کنم و ازشیربگیرمش حالا هرچقد ک سخت باشه ولی امروز امتحان کردم و بهش گفتم اوف شده زیاد دیگ سمتم نیومد ولی شدت کلافگی و اینک موقع خابش هم به شدت خابش میومد هم باورداشت که اوف شده و نباید سمتش بیاد،اینقد گریع میکرد و نمی خابید اخرم بزوز میخورد تا خابش ببره...

پسرم۲۰ماهشه و دارم از عذاب وجدان میمیرم شوهرم میگه تا دوسال بهش بده اما خب آخرش ک چی؟؟

کاش این دوران نبود واقعا خیلی برام سخته دیدن گریه هاش بمیرم براش🥺

من ۲۴ ماه کامل شیردادمش ، یک ماه آخر شیر روز رو نده 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی الهی 

من چی بگم پسرم یک سالو 5 اهه بود که دیکه خودش شیر نخورد من مردمو زنده شدم اصلا سینمو  نگرفت تا ده روز در می‌آوردم بگیره بخوره جیغ میزد میرفت فقط براش تند تند غذا میدادم

تو هم شکم پسرتو سیر کن دیگه اذیتت نمیکنه

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

عزیزم ۴ماه دیگه هم شیربده بچه های سایت میگفتن توگرمابچه اذیت میشه من که یکیشون رودوسال کامل شیر دادم الان هم بدنش قوی هست به هرحال بچه ها از کوچیکی نیازهست بنیشون قوی باشه مخصوصاباویروسای الان