2777
2789
عنوان

اونایی که شوهراشون ازشون سر تره

684 بازدید | 37 پست

چه کارایی انجام دادین یه کم بهتر به نظر برسید؟میدونم شان و شخصیت خیلی بهتره ولی از لحاظ ظاهری هم خوبه آدم بهتر به نظر برسه 

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

هیچی لامصب پیر نمیشه۴۰ سالش داره میشه انگار ۲۷،۸ سالشه

😂😂

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر خودم شوهرم از من خوشگلتره، ولی من هر چی میگم بهش برم موژه بکارم یا ابرومو فیبروز اینا کنم نمیزاره میگه من همینجوری تورو میخاستم و میخام

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

بنظر خودم شوهرم از من خوشگلتره، ولی من هر چی میگم بهش برم موژه بکارم یا ابرومو فیبروز اینا کنم نمیزا ...

آخه شاید نظر دیگران فرق کنه با کمی رسیدگی شاید ظاهر بهتر بشه

یا بهتر بود می‌پرسیدم چکار انجام دادین ظاهرتون بهتر شد

من حسودم دوس ندارم شوهرم ازم خوشگلتر باشه 😂الان من ازش خوشگلترم

صد البته

من حسودم دوس ندارم شوهرم ازم خوشگلتر باشه 😂الان من ازش خوشگلترم

راستی چطور از سال ۹۸ هستی و هیچ تاپیکی نداری چطور حذفشون کردی

شوهر ندارم ولی اکسم از من سر تر بود 

اون خیلی راحت هر دختری قبولش میکرد هم قیافش خوب بود هم هیکلش شخصیت هم اوکی بود

ولی من خیلی معمولی بودم اصلا خوشگل نیستم

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

شوهرم چهل و سه سالشه مثه بیست ساله ها لباس می‌پوشه و مدل مو ریشش هم همینطور 

از این کارش حرص میخورم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲