2777
2789

خواهر من امسال کنکور داره و میگه اینقدر تو این سه سال زجر کشیدم و خسته شدم دیگه نمی‌کشم خواهرم تیزهوشان بوده و بگم ک مادرم از اون دسته زنای خیلی سخت گیری هست الآنم ک امتحانش تموم شده میگه کنکور میدم اما چیز قابل قبولی نمیارم میخام ی سال دیگه بمونم نظر شما چیه یا شما هم موردش رو داشتید میخواستم با هم سن و سالش حرف بزنم تا بتونم بهتر درکش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزارید خودش تصمیم بگیره

خیلیم بهش گیر ندید 

مال من بیخیال بودن پدرمادرم ازون ور بوم افتادن

بگو مادرت برعکس نباشه 

کلا تعادل 

یکسال بمونه عیب نداره بیشتر نمونه فقط 

عزیزم همه ی کنکوری ها نزذیک کنکور ناامید میشنتشویقش کنینبهش امید بدینخیلی مهمه ک از لحاظ روحی این تا ...

بهش میگیم ولی میگه نمیتونم میخام ولی درس تو کله ام نمیره خستم میگه وسواس گرفتم اینقدر وسواس درس خواندن دارم نمی‌رسم ی صحفه بخونم

تلاش کرده حتما میرسع 🐤💔دلداریش بدین

می‌دونید مادرم میگه باید بشینی و درس بخونی از اون طرفم اون خسته میشه و میخاد بره با رفیق‌اش مثلا کافه ی هوایی بخوره جنگ جهانی میشه و میگه اینقدر این اتفاق برام افتاده دیگه نمی‌کشم مامانم فکر می‌کنه من آدم آهنیم

می‌دونید مادرم میگه باید بشینی و درس بخونی از اون طرفم اون خسته میشه و میخاد بره با رفیق‌اش مثلا کاف ...

با مامانت بحرف بگو ابجیم نیاز ب تفریح داره هر کیو دیدم میگه حداقل ی تفریح غیرمضرری توی سال کنکور داشته 😐💔 انشالله امسال رشته مورد نظرش رو بیاره انقد سختیو تحمل نکنه

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

با مامانت بحرف بگو ابجیم نیاز ب تفریح داره هر کیو دیدم میگه حداقل ی تفریح غیرمضرری توی سال کنکور داش ...

خیلی عصبی شده درکش میکنم مامانم خیلی مارو دوست داره ولی خیلی اعصاب آدمو خورد می‌کنه منم ازدواج کردم اونجا نیستم ک حداقل اعصابشو رو من خالی کنه خواهرم دیگه براش اعصاب ندارم من خودمم ی مواقعی حالم ک از درس بهم میخورد شاید ساعت ها استراحت میکردم ولی الان خواهرم تا ی ساعت میری داخل گوشی شروع می‌کنه باهاش دعوا کردن اینقدر حرف بهش زده وسواسی شده تو درس تمرکزش پریده