خواهر من امسال کنکور داره و میگه اینقدر تو این سه سال زجر کشیدم و خسته شدم دیگه نمیکشم خواهرم تیزهوشان بوده و بگم ک مادرم از اون دسته زنای خیلی سخت گیری هست الآنم ک امتحانش تموم شده میگه کنکور میدم اما چیز قابل قبولی نمیارم میخام ی سال دیگه بمونم نظر شما چیه یا شما هم موردش رو داشتید میخواستم با هم سن و سالش حرف بزنم تا بتونم بهتر درکش کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونید مادرم میگه باید بشینی و درس بخونی از اون طرفم اون خسته میشه و میخاد بره با رفیقاش مثلا کافه ی هوایی بخوره جنگ جهانی میشه و میگه اینقدر این اتفاق برام افتاده دیگه نمیکشم مامانم فکر میکنه من آدم آهنیم
میدونید مادرم میگه باید بشینی و درس بخونی از اون طرفم اون خسته میشه و میخاد بره با رفیقاش مثلا کاف ...
با مامانت بحرف بگو ابجیم نیاز ب تفریح داره هر کیو دیدم میگه حداقل ی تفریح غیرمضرری توی سال کنکور داشته 😐💔 انشالله امسال رشته مورد نظرش رو بیاره انقد سختیو تحمل نکنه
یه دختر مهربون اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین
با مامانت بحرف بگو ابجیم نیاز ب تفریح داره هر کیو دیدم میگه حداقل ی تفریح غیرمضرری توی سال کنکور داش ...
خیلی عصبی شده درکش میکنم مامانم خیلی مارو دوست داره ولی خیلی اعصاب آدمو خورد میکنه منم ازدواج کردم اونجا نیستم ک حداقل اعصابشو رو من خالی کنه خواهرم دیگه براش اعصاب ندارم من خودمم ی مواقعی حالم ک از درس بهم میخورد شاید ساعت ها استراحت میکردم ولی الان خواهرم تا ی ساعت میری داخل گوشی شروع میکنه باهاش دعوا کردن اینقدر حرف بهش زده وسواسی شده تو درس تمرکزش پریده