2777
2789
عنوان

نظر بدین لطفاً نیاز دارم واقعا

120 بازدید | 16 پست

چند روز پیش با دوستم دعوای بدی کردیم واقعاااا

و از اونجایی که مدرسه هاهم تموم شد کاملا بی خبرم از هم

نمیدونم شاید تقصیر من بود

دلم میخواد بهش پیام بدم

ولی خب اگه بگه ما دیگه دوست نیستیم و اینا چی؟اون موقع سنگ رو یخ‌ میشم

به نظرتون اینو بهش بگم چون نمی‌خوام حالت وابستگی یا منت کشی هم داشته باشه

(سلام،قهری؟

اگه نمیگی کلا دوست نیستیم که قهر باشم:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره پیام بده سر چیز های الکی رفاقت هاتونو خراب نکنید و مغرور بازی در نیارید

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

ولش کن منو دوستم قهر بودیم رفته بودم پیشش گریه از ته دل میکردم با من دوست نشد رفت بایکی دیگهثلش کن چ ...

آخه ما خیییلی باهم چت میکردیم و وقت میگذروندیم و من همه چیو براش میفرستغدم و تعریف میکردم الان جای خالیش خیلی حس میشه🥲🥲🥲

اینم بگم تقصیر اون نبود شاید تقصیر من بود شایدم دوتامون

اوا چرا؟

خیلی اذیتم کرده بود واقعا اصلا دلم نمی‌خواست ببینمش بعد امتحانا زنگ زد گفتم من دلم نمی‌خواد دوستم باشی قطع کردم البته داستان مال ده سال پیش بعد دوسال آشتی کردم بازم اذیت کرد الان 5ساله باز قهرم

همون پیامو بهش بدم خوبه؟واکنش بدی نشون نده یه وقت

اره خوبه 

بده هم ایراد نداره یکم نازشو بکش اگر مقصر تو بودی ولی اگر مغرور بود دیگه بندازش‌دور

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

آخه ما خیییلی باهم چت میکردیم و وقت میگذروندیم و من همه چیو براش میفرستغدم و تعریف میکردم الان جای خ ...

خوب اگه اونجوریه 

اصلا برو دیدنش 

ها شاید اونم دتبال فرصته

برای خودمو دلم دعا کنین