2777
2789
عنوان

بچها من واقعا دختر بی عرضه ایم

882 بازدید | 62 پست

نتونستم یه پارتنر خوب پیدا کنم

الان ۲۲ سالم داره میشه تمام دوستام توی رابطن فقط منم که سبنگلم

هم قیافه دارم هم دانشگاهم خوبه هم همه چیز.. هم تیپم خوبه اخلاق هم دارم اهل بلوف زدن هم نیستم

باپسراهم گرم نمیگیرم اما انگار نه انگار......

دلم یه کیس خوب ازدواجی میخواد امااااهیچ کس نیست:)))))

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

مگه واجبه رل زدن

هرچی خدا قسمت کنه همونه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه واجبه رل زدنهرچی خدا قسمت کنه همونه

آره خسته شدم از تنهایی

دلم پارتنر میخواد همه چیو براش تعریف کنم

کلا از تنهایی دربیام

دلم واقعا جنس مخالف رو میخواد

نه رفیق

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

منم نمیتونم

بی عرضه ایم چون🙌🏻

آره خسته شدم از تنهاییدلم پارتنر میخواد همه چیو براش تعریف کنمکلا از تنهایی دربیامدلم واقعا جنس مخال ...

اره میفهمم

برو کافه بهترین جا همونه برا رل زدن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

دوران ما دخترای مثل تو رو تو خواب میزدم اما معیارها عوض شده

آخه هرکی توی رابطست که بدنیست

منم رابطه ای رو دلم میخواد که آدم مناسبم رو پیدا کنم

منم نیاز دارم به پارتنر بهرحال

اما اصلا مورد نداشتم

همیشه میگم نکنه مشکل از منه؟

اره میفهممبرو کافه بهترین جا همونه برا رل زدن

کافه برم بعد چیکارکنم؟

من‌یه بی عرضم که حتی بیرون هم نمیرم

بعد انتظلردارم!

ن عشقم مشکل از تو نیس بسپار ب زمان

خسته شدم بخدا

من شرایطمم سخته کلا

بخدا هردوستیم رو که میبینم یا پارتنر داره یاازدواج کرده

من حتی خکاستگلر هم ندارم

کافه برم بعد چیکارکنم؟من‌یه بی عرضم که حتی بیرون هم نمیرمبعد انتظلردارم!

من خودم پسرم ولی یه دختر تو خونه باشه چجوری باهاش رل بزنم

خو برو کتاب خونه

هرجایی میری فقط خونه نمون

کافه برم بعد چیکارکنم؟من‌یه بی عرضم که حتی بیرون هم نمیرمبعد انتظلردارم!

منم دقیقا همش به این فک میکنم 

میگن برو کافه کوه نوردی 

ولی خب اونجا چیکار کنی چجوری مخ طرفو بزنی 

منم خیلی بی عرضه ام 

بیا یکاری کنیممم