2777
2789
عنوان

بچها من واقعا دختر بی عرضه ایم

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 62 پست
خسته شدم بخدامن شرایطمم سخته کلا بخدا هردوستیم رو که میبینم یا پارتنر داره یاازدواج کردهمن حتی خکاست ...

عشقم توراه خودتو برو دلیل نیس راه اونا درست باشه چ بسا رابطه هم مشکلات خودشو داره سعی کن راه خودتو بری بوقتش آدم مناسبت میاد

من خودم پسرم ولی یه دختر تو خونه باشه چجوری باهاش رل بزنمخو برو کتاب خونههرجایی میری فقط خونه نمون

ازتابستون میرم بیرون🙂

سرم توکتاب بوده همش

تودانشگاهم هرچی آدم هول هست به تور من خورده:)))

شایدم میتونم بگم اصلا پیشنهاد اونجوری نداشتم

نمیدونم شما ک پسری بگو چرا پسرا سمتت دخترای بی حاشیه نمیرن؟

من چهرم بیبی فییه این واقعا تاثیر داره؟

آدم با شخصبتیم مهربونم این باعث میشه پسرا جذب نشن؟

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم پسرم ولی یه دختر تو خونه باشه چجوری باهاش رل بزنمخو برو کتاب خونههرجایی میری فقط خونه نمون

تو اگه از دختری خوشت بیاد چجوری بهش پیشنهاد میدی اصلا چجوری بهش نزدیک میشی؟!

منم دقیقا همش به این فک میکنم میگن برو کافه کوه نوردی ولی خب اونجا چیکار کنی چجوری مخ طرفو بزنی منم ...

چیکار کنیم عشقم

آخه ادم ازین میسوزه ک چیزی کم نداره وسینگله...🙂

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

ازتابستون میرم بیرون🙂سرم توکتاب بوده همشتودانشگاهم هرچی آدم هول هست به تور من خورده:)))شایدم میتونم ...

اتفاقا اینا باعث میشه پیدا کنی

برخورده نخ‌ بده به طرف تا ارزه کنه بیاد جلو

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

عشقم توراه خودتو برو دلیل نیس راه اونا درست باشه چ بسا رابطه هم مشکلات خودشو داره سعی کن راه خودتو ب ...

چشم والا یمدت اصلا پیگیر نبودم اما بارم تفاوتی نکرد

ولقعااااا دلم میخواد یکی باشه الان

.

اسی رشتت چیه ؟

رشتم مشاوره

تغییر رشته دادم

تو اگه از دختری خوشت بیاد چجوری بهش پیشنهاد میدی اصلا چجوری بهش نزدیک میشی؟!

اگه خیلی جبهه داشته باشه نمیشه ولی اگه نخ بده اره

یبار رل زدم برای جدا آبادم کافی بود

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

فقط میخوای تنها نباشی مجازی دوست شو اگه برای ازدواج میخوای صبر کن بلاخره خدا یک نفر سر راهت قرار مید ...

نه حقیقتش وجدانم اجازه نمیده با یکی دوست بمونم الکی فقط بخاطر اینکه حوصلم سررفته

اما واقعا بی عرضم🙂🙂

اتفاقا اینا باعث میشه پیدا کنیبرخورده نخ‌ بده به طرف تا ارزه کنه بیاد جلو

چشم

ازین به بعد بیشتر میرم اینطرف واونطرف:)