2777
2789
عنوان

تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی شوهرت باید بفهمه وقتی ازدواج میکنه باید پیش تو بخوابه.مگه بچه اس که پیش مامانش بخوابه.یعنی تا قبل ازدواجش هم هرشب ور دل مامانش میخوابیده!

به نظرم با همسرت صحبت کن و دوستانه بهش بگو کارش اشتباه و تو دوست داری شبا کنار ت باشه و طاقت دوریشو برای یه شبم نداری.عادتش بده که شبا تا دستش زیر سرت نباشه خوابت نمیبره.

وای زشته نکن اشکال نداره حالا دو روز چیزی ن یس عزیزم. البته یه راه دیگم هست نصف شبی بد خابیدن مادر ...

چه زشتيه كار مادر شوهره زشته 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

استارتر اگه مامانت خونتون بخابه میری پیشش میخابی یا پیش شوهرت میخابی؟اگه پیش شوهرت میخابی ،بگو شخصا دیدی که وقتی مامان خودمم بیاد پیش خودت میخابم ولی اگه پیش مامانت میخابی حق بده الان همسرتم پیش مامانش بخابه ،اووووف چقد مامانت مامانش کردم 😁😁

چیکار کنم خیلیاتون درست میگین  اما کاری از دستم بر نمیاد الان شوهرم اومده تو اتاق دوباره فرستادمش بره اخه از حرف فرداش میترسم که برام حرف در بیاره.از همون روزای اول که عروسی کردیم و اومدیم شهرما به خاطر شغل همسرم هروقت میاد میگه باید بزاری با پسرم بخابم مادرشم همچین حرفایی اخرشم که امروز تنها بود حرف خودشو به کرسی بشونه 

کی بشه منم تیکر بارداری بزارم ومنتظر اومدن نینیم باشم؟؟؟!!! من به دستای خدا خیره شدم 
چیکار کنم خیلیاتون درست میگین  اما کاری از دستم بر نمیاد الان شوهرم اومده تو اتاق دوباره ...

خب ببخشید دوست گلم ولی شما که انقدر ضعیفی که از حرف و حدیث مردم میترسی و حساب میبری و شوهرت رو میفرستی پیش مادرش حقته که تنها باشی

بخدا چندروز پیش مامانم تنها بود رفتیم پیشش طفلی مادرم گفت شما برین اتاق دیگه باهم بخابین من برا نماز بیداریم بدخاب میشین خودش تنها خواببد.تاحالاهم بیارم خونه ما نخوابیده میگه تازه عروسین.

کی بشه منم تیکر بارداری بزارم ومنتظر اومدن نینیم باشم؟؟؟!!! من به دستای خدا خیره شدم 

داره گریم میگیره همسرم تا بغلم نکنه و موهامو نازنکنه من عمرا بتونم بخابم مادرشم می‌دونه چقدر وابسته همسرمم . کیه که درک کنه دوشی چیزی نیس اما برا منی کهبا وجود همسرم بخاب میرم سختمه تنهایی اونم تو تختمون بخابم

بخدا چندروز پیش مامانم تنها بود رفتیم پیشش طفلی مادرم گفت شما برین اتاق دیگه باهم بخابین من برا نماز ...

قرار نیست اختیار زندگیت رو بسپاری به حرف دیگران و اینکه طوری رفتار کنی که مبادا کسی بدش بیاد

نه به دیگران زور بگو و بدی کن و که بزار کسی بهت زور بگه